Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Diákokkal pizzázott a polgármester

 • Diákokkal pizzázott a polgármester
 • Diákokkal pizzázott a polgármester
 • 2011-11-17 13:19:00

  A megyeszékhely egyik legtöbb diákot megmozgató és legnépszerűbb diákprogramja minden évben a 24 órás vetélkedő. A csapatok egy napon keresztül minden ügyességüket és tudásukat latba vetik, hogy megszerezzék a győzelmet, a végén mégis minden csapat úgy érezheti, nyert, hiszen a fiatalok egy felejthetetlen élménnyel és új barátokkal lettek gazdagabbak. Ebben az évben a Varga Katalin Gimnázium csapata bizonyult a legjobbnak, akiknek Szalay Ferenc polgármester egy közös pizzázást ajánlott fel.

  A polgármester tegnap délután vendégelte meg a diákokat, akiknek mindenekelőtt gratulált a győzelmükhöz. Kiemelte: a helytállás, a kitartás és a lendület együttesen hozta meg az eredményt, s ha ezeket a jövőben is szem előtt tartva alakítják életüket, akkor a fiatalok sikeresen vehetik az életben előttük álló akadályokat. Szalay Ferenc hozzátette, azokat a diákokat, akik másik város felsőoktatási intézményeiben folytatják majd tanulmányaikat, Szolnok természetesen haza várja…

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Új körforgalom és kerékpárút könnyíti a Véső úti strand és sporttelep megközelítését

  2023-02-02

  Szolnok önkormányzata jelentleg két projektet valósít meg a Véső úti Sporttelepen és annak környékén, a részletekről Szalay Ferenc polgármester és Molnár Iván önkormányzati képviselő tartott sajtótájékoztatót.

  Kálmándi Mihály-díjra várja a jelöléseket a város

  2023-02-01

  Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlése a város egészségügyi intézményeiben és a város egészségügyi ellátásának biztosításában tevékenykedők iránt érzett tisztelete és megbecsülése jeléül évente kiadható „Kálmándi Mihály-díj”-at alapított azok részére, akik a fenti szakterület helyi eredményei, értékei gyarapításában kiemelkedő tevékenységet nyújtanak.

  Módosultak a gázárkedvezmény igénybevételi szabályai

  2023-01-30

  A kormányrendelet módosítása jelentősen enyhíti az önálló lakásokkal szemben korábban megállapított követelményeket, és ezzel kiterjeszti a jogosultak körét.

  Újabb ötvenmillió forint a temető útjainak felújítására

  2023-01-26

  Egyperces felállással és néma főhajtással kezdődött a közgyűlés rendes januári ülése csütörtökön, Szalay Ferenc polgármester távollétében Fejér Andor vezetésével. A városháza dísztermében a jelenlévők a tavaly decemberben elhunyt dr. Kormosné Szombati Mártára, az önkormányzat korábbi Fidesz-KDNP színeiben munkálkodó képviselőjére emlékeztek.

  Káyhákkal segítik a rászoruló családokat

  2023-01-23

  Rászoruló szolnoki családok kaptak támogatást két alapítvány jóvoltából. A Katona József Úti Szolgáltató Pontban a pályázó a Miért Ne Közhasznú Humán Szolgáltató Alapítvány vezetője, Pappné Szabó Anita dr. Kállai Mária országgyűlési képviselővel és Szalay Ferenc polgármesterrel adott át három kályhát hátrányos helyzetű családoknak.