Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Ügyeletek

2024-05-03

Gyógyszertári ügyeletek májusban

Az ügyelet a legtovább nyitva tartó gyógyszertár zárásakor kezdődik. Ünnepnapon a gyógyszertárak zárva tartanak, az ügyeletre kijelölt gyógyszertár reggel 8.00 órától másnap reggel 8.00 óráig biztosítja a lakosság sürgős gyógyszerellátását.       

2024-01-02

Gyógyszertári ügyeletek januárban

Az ügyelet a legtovább nyitva tartó gyógyszertár zárásakor kezdődik.

Ünnepnapon a gyógyszertárak zárva tartanak, az ügyeletre kijelölt gyógyszertár reggel 8.00 órától másnap reggel 8.00 óráig biztosítja a lakosság sürgős gyógyszerellátását. 

2023-03-07

Központi orvosi ügyeletek

Jogszabálymódosítás, illetve Dr. Pintér Sándor Belügyminiszter Úr közleménye alapján
átalakul a háziorvosi ügyeleti ellátás rendje Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében is.
2023. szeptember 1. napjától már nem Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata, hanem
az Országos Mentőszolgálat biztosítja mind a felnőtt háziorvosi, mind a házi gyermekorvosi
ügyeleti ellátást.
2021-02-22

Állatorvosi ügyelet

Ügyeleti időpontok: szombaton: 13-18 óráig, vasár- és ünnepnap: 08-18 óráig. Hívhatóak: 06-20/346-1988-as mobilszámon. Ügyelet ellátás módja, helye: hívás alapján, az állat tartási helyén illetve állatorvosi rendelőben.

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app