Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Civil Szolgáltató Központ tájékoztató

2007-06-05 13:28:00
Civil Szolgáltató Központ
Tisztelt Szolnoki Civil Szervezetek Képviselői és Tagjai!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Civil Szolgáltató Központ (Szolnok, Baross u. 56.) működtetésére szóló szerződés az Impulzus Egyesülettel 2007. május 31-én lejárt, az Egyesület a további üzemeltetésre vonatkozó meghívásos pályázaton nem kívánt részt venni. Az Esza Kht., által meghirdetett nyílt pályázat elbírálásáig, és az új üzemeltető személyének kijelöléséig a Civil Szolgáltató Központ működtetését 2007. június 1-től átmenetileg a Hild Viktor Városi Könyvtár és Közművelődési Intézmény - Napsugár Gyermekház veszi át.

Ezúton kérjük megértésüket.

Az átmeneti időszakra felmerülő esetleges helyiség igényüket az alábbi elérhetőségen jelezzék:
Polgármesteri Hivatal
Egészségügyi és Szociális Osztály
Kossuth tér 9.
Tel.: 56/503-486, 56/503-481
VISSZA

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

További hírek

Évadzáró: Molnár László színművész a Szolnoki Szigligeti Színház örökös tagja lett

2024-06-06

Eredményes évadot tudhat maga mögött a Szolnoki Szigligeti Színház. A csütörtöki évadzáró társulati ülésen főként ezeket ismertették.

A pedagógusokat köszöntötték a Szolnoki Galériában

2024-05-31

A legszebb hivatást gyakorolják, gyermekeket nevelnek, jellemet formálnak, példát mutatnak. A szolnoki önkormányzat csütörtökön a Szolnoki Galériában köszöntötte a pedagógusokat. Az eseményen megjelentek a vármegyeszékhely és a vármegye elöljárói, számos intézmény és hivatal képviselője, és természetesen a főszereplők: oktatók, nevelők, pedagógusok. Az eseményt megtisztelte jelenlétével Lázár János építési és közlekedési miniszter.

Fókuszban a daganatos betegségek - Egészségfórumot tartottak a városházán

2024-05-30

A mozgásszegény életmódnak, az egészségtelen táplálkozásnak is köszönhetőn egyre gyakoribb a rákdiagnózis, a civilizációs betegség mind több embert érint. A megelőzésről, a gyógyítás és gyógyulás lehetőségeiről tartottak egészségfórumot a városházán.

Megnyílt a Várkapu látogatóközpont

2024-05-28

Európa végváraként védjük a kontinens keresztény kultúráját, védjük nemzeti mivoltunkat - mondta a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára kedden Szolnokon.

Tájékoztató a szünidei gyermekétkeztetésről

2024-05-27
A korábbi évekhez hasonlóan Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata az idei évben is biztosítja a rászoruló gyermekek számára a déli meleg főétkezést a nyári szünetben.