Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Bringás reggeli Szolnokon az Európai Mobilitás Hetében

Program kezdete:
2021-09-17 06:30
Program vége:
2021-09-17 08:30
Helyszín:
Kossuth tér
Szervező:
Program típusa:
rendezvény
Bringás reggeli Szolnokon az Európai Mobilitás Hetében
 
Szolnok Megyei Jogú Város az előző évekhez hasonlóan 2021-ben is csatlakozik a szeptember 16-22. között megrendezendő 20. Európai Mobilitási Héthez, melynek idei témája a „Fenntartható közlekedés a biztonság és egészség jegyében”. A kampány célja az egészséges, fenntartható közlekedésre történő ösztönzés, a tiszta, közösségi és intelligens mobilitás, a tisztább közlekedési módok előnyeinek hangsúlyozása, Önkormányzatunk kiemelt fontossággal kezeli a környezetbarát és fenntartható városi közlekedés, a szolnoki kerékpáros turizmus, a kerékpáros közlekedés és a város kerékpárút-hálózatának népszerűsítését, ezért a hagyományokat követve immáron ötödik alkalommal, 2021. szeptember 17-én reggel 06:30 és 08:30 között ismét a Kossuth téren várja a kerékpárral közlekedőket egy frissítő gyümölcslével, egy meleg kávéval, péksüteménnyel, gyümölccsel, jó hangulattal, a kicsiket pedig meglepetés bringás ajándékkal. 
 
Programunk az autózás helyett a közösségi közlekedés használatára helyezi a hangsúlyt, a kerékpározás és gyaloglás mellett érvel.
 
A Szolnok Rendőrkapitányság és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr- főkapitányság is csatlakozott rendezvényünkhöz, melynek keretében kiegészítő szolgáltatásként „BikeSafe” kerékpár-regisztrációt biztosítanak az érdeklődők számára.
 
Bringázz munkába, suliba, bringázz minden nap Szolnokon!

További programok