Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

COOP Májusfa Futás

Program kezdete:
2024-04-23 12:00
Program vége:
2024-04-23 16:00
Helyszín:
Kossuth tér
Szervező:
Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft.
Program típusa:
sport

COOP Májusfa Futás

2024. Április 23. Szolnok, Kossuth tér
(esőnap: április 24.)

Április 23-án kerül megrendezésre Szolnok egyik legnagyobb szabadidősport rendezvénye, a 31. COOP Májusfa Futás!

A COOP Májusfa Futás célja, hogy felhívja a figyelmet a rendszeres testmozgás, és egészséges életmód fontosságára, mozgósítsa Szolnok lakosságát egészen az iskolásoktól kezdve az idősebb korosztályig.

A mottó most sem változik: A Májusfa Futás nem verseny, és nem a helyezések, hanem a részvétel a fontos. A győzelmet nem a gyorsaság, hanem közösség ereje adja.

Az idei rendezvényen második alkalommal vesz részt a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet Egészségfejlesztési Irodája a következő programokkal várják az érdeklődőket: szív-érrendszeri szűrés, vérnyomás-, vércukor-, koleszterin mérés, légzésfunkciós vizsgálatok, diétás tanácsadás, elsősegélynyújtási információk, egészséges életmóddal kapcsolatos Totó…stb.

FONTOS: április 23-án a Kossuth tér lezárásra kerül 10:00 és 17:30 között, valamint a futás útvonalán szakaszos forgalomkorlátozásokra lehet számítani:

Kossuth tér (rajt) – Baross G. út – Petőfi S. út – Gábor Á. tér – Tisza part – Tiszaparti sétány – Kellner Gy. út – Kossuth tér (cél) útvonalon 12.00 és 14.30 óra között,

Kossuth tér (rajt) – Szapáry út – Tiszai Hajósok Tere – Tiszaparti sétány – Kellner Gy. út – Kossuth tér (cél) útvonalon 14.30 és 16.00 óra között

További programok