Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Vízre, Szolnok!

 • Vízre, Szolnok!
 • Vízre, Szolnok!
 • 2022-07-15

  Júliusban kerül megrendezésre a „VÍZRE, SZOLNOK!” sportnap a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. szervezésében. Az egész napos program mentora és ötletgazdája Ligeti József, a városrész önkormányzati képviselője. A Tisza és a Holt-Tisza megannyi vízisport terepe, mely karnyújtásnyira van a szolnoki lakosoktól. Sportolási lehetőségek bemutatására, az evezős sportok megismerésére invitálják az érdeklődőket, a családi sportnap keretében kipróbálhatják többek között a kajakozás, a SUP-ozás és a sárkányhajózás nyújtotta élvezeteket.

  A rendezvény helyszíne a Holt-Tiszai Vízisport Központ, ide várják az érdeklődőket 2022. július 23-án szombaton 9.00-16.00 között a Holt-Tiszai Vízisportközpont, 500 m - Céltorony közötti vízfelületen.

  Programok:

  - evezés indián kenuval
  - evezés kajak-kenuval
  - evezés sárkányhajóval
  - evezés SUP-pal (Stand Up Paddle - a szörfözés egy válfajáról van szó, amiben egy hagyományosnál hosszabb és szélesebb deszkán állva evezővel hajtjuk magunkat előre)
  - szárazföldi evezős ergométer kipróbálása
  - tengeri evezős hajó kipróbálása

  Az érdeklődők biztonságos körülmények között motorcsónakos kíséret és orvosi felügyelet mellett használhatják a sporteszközöket. Mentőmellény használata kötelező. Javasolt a vízicipő használata (nem papucs!). Egésznapos büfé, zene, hangosítás biztosított. Forróság esetén párakapuk kerülnek kihelyezésre. Öltözőhasználatot biztosít a szervező. A programban való részvétel feltétele egy egyéni felelősségvállaló nyilatkozat kitöltése. A rendezvény nyitott és díjmentes.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Megújult a Civil Ház

  2022-10-05

  Megújult a Civil Ház a Baross úton. Ebből az alkalomból tartottak ünnepséget a megszépült épületben, ahol Szalay-Bobrovniczky Vince civil és társadalmi kapcsolatokért felelő helyettes államtitkár mellett dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő és Fejér Andor alpolgármester köszöntötte a meghívottakat. A rendezvény házigazdája Molnár Beáta, az intézmény vezetője volt.

  Kérjük segítse a város levegőminőségi tervének felülvizsgálatát!

  2022-10-05
  Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata a LIFE17 IPE/HU/000017 – LIFE IP HUNGAIRY projekt keretén belül 2022-ben felülvizsgálja és aktualizálja a város Levegőminőségi tervét. Ennek megvalósításához az Ökomenedzseri Iroda szíves segítségüket kéri az alábbi kérdőív kitöltésében: Kérdőív a levegőminőségről - 2022. A kérdőív teljesen anonim és kitöltése maximum 5 percet vesz igénybe.

  Emlékidéző parkot adtak át a Vízpart Körúti Idősek Otthonában

  2022-10-04

  A szeptember 21-i Alzheimer világnaphoz és az október 1-i idősek világnapjához kötve adtak át a Vízpart Körúti Idősek Otthonában egy terápiás Emlékidéző parkot, tele az idősek számára ismerős, kedves tárggyal, gyönyörű növénnyel, kis szökőkúttal, apró híddal, a nap szél, eső ellen védő faházikókkal, memóriajátékokkal.

  Online is kitölthető a népszámlálási kérdőiv

  2022-10-04
  Vegyen aktívan részt Magyarország jövőjének alakításában!

   

  Rezsikedvezmény az egy mérőórát használó, többgenerációs családoknak

  2022-09-30

  Szeptember 9-én jelent meg a rendelet, mely szerint a kormány az önkormányzatokkal együttműködve nyújt segítséget a családi fogyasztói közösségeknek: ha egy család több generációja osztozik és életvitelszerűen együtt él ugyanabban a több lakásból álló ingatlanban, és ugyanazon a mérőórán is vannak, akkor az állam lehetővé teszi, hogy rezsicsökkentett áron jusson hozzá a földgázhoz.