Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Új képviselő a közgyűlésben

 • Új képviselő a közgyűlésben
 • Új képviselő a közgyűlésben
 • 2023-06-28

  Ünnepélyes pillanatokkal kezdődött Szolnok város közgyűlésének júniusi ülése: esküt tett Töreki András, a testület új tagja, aki a Fidesz-KDNP-s Rusvai Károlyt váltja a poszton.

  A közgyűlés elején a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Szolnoki Katasztrófavédelmi Kirendeltsége 2022. évi tevékenységéről, illetve a város tűzvédelmi helyzetéről, a tűzvédelem érdekében tett intézkedésekről és az azzal kapcsolatos feladatokról szóló beszámolót fogadták el a képviselők. Ezt követően is folytatódott a város alapítványai beszámolóinak sora, majd a ingatlan használatba adásáról döntött testület

  Tovább használhatja a Szolnoki Mustármag Római Katolikusa Verseghy park 4. szám alatti ingatlant, illetve elfogadták a képviselők „A Tiszaparti Római Katolikus Általános Iskola és Gimnázium feladatellátását szolgáló vagyon átadására az Egyházmegyei Katolikus Iskolák Főhatósága részére” című előterjesztést is. Mindez azt jelenti, hogy az intézmény épülete az Egyházmegyei Katolikus Iskolák Főhatósága tulajdonába kerül, azonban kizárólag oktatási tevékenység céljára használhatják és nem értékesíthetik. Amennyiben bármelyik feltételt megszegik, az épület visszakerül a város tulajdonába.

  Egy pályázat érkezett a Szolnoki Szimfonikus Zenekar Nonprofit Kft. kettős ügyvezetői tisztségére. A megbízott ügyvezetők, Patkós Imre és Ignácz Kristóf 2023. július 1. és 2028. június 30. között látják majd el a zenekar vezetői feladatait


   

   

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  A roma kultúra sokszínűségét mutatták meg a Szigligeti Színházban

  2024-04-12

  Második alkalommal ünnepelték gálaműsorral Szolnokon a roma kultúra napját. A Szigligeti Színházban tehetséges roma fiatalok és felnőttek álltak színpadra, hogy bemutassák tudásuk legjavát. A rendezvényen részt vett Sztojka Attila roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos és Szalay Ferenc polgármester.

  Változik a Véső úti strandfürdő nyitva tartása

  2024-03-28

  A Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft., mint a Véső úti strandfürdő üzemeltetője tájékoztatja Kedves Vendégeit, hogy a strandfürdő ideiglenes jelleggel - a nyári üzemeltetésre történő átállás miatt 2024. április 8-tól kezdődően nem üzemel.

  FELHÍVÁS villamos hálózatok környezetének tisztán tartására

  2024-03-27

  FELHÍVÁS villamos hálózatok környezetének tisztán tartására

  A szabadságharc hősei előtt tisztelgett Szolnok

  2024-03-15

  A százhetvenhat évvel ezelőtti 1848/49-es forradalomra és szabadságharcra emlékeztünk országszerte, így Szolnokon is. A Kossuth téren látványos és színes programmal várták az ünneplőket.

  Ezüst Pelikán-díjjal ismerték el Udovecz György munkásságát

  2024-03-04

  A szolnoki csata talán a leglátványosabb szabadtéri rendezvénye Szolnoknak, évről-évre sokezer érdeklődőt vonz. Ehhez azonban sok-sok ember elkötelezett munkájára is szükség van, hiszen nem kis feladat a megszervezése.