Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Tervismertető lakossági fórum

 • Tervismertető lakossági fórum
 • Tervismertető lakossági fórum
 • 2022-09-13
  Tisztelt szolnoki polgárok, gazdálkodó szervezetek és a városban működő egyházak!
   
  Tájékoztatom Önöket, hogy Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata megbízásából a VÁTERV 95 Kft. elkészítette „Szolnok város településrendezési tervének 2021. évi részmódosítása tárgyalásos eljárás keretében”, illetve a „Szolnok város Településképi Arculati Kézikönyv és Településképi Rendelet módosítása” című egyeztetési dokumentációját.
   
  A dokumentációk megtekinthetők Szolnok város honlapján (www.szolnok.hu) a „Hivatal/Településrendezés/A rendezési terv 2021-es módosítása”, illetve a „Hivatal/Településrendezés/Településképi és Arculati Kézikönyv” menüpontban, a Kossuth tér 1. sz. előtti közterületi hirdetőtáblán, illetve személyesen ügyfélfogadási időben Szolnok Megyei Jogú Város önkormányzati főépítészénél (Szolnok, Kossuth tér 1. fsz.20. szoba). 
   
  Az anyaggal kapcsolatos véleményét, észrevételeit Pataki Ferenc önkormányzati főépítész részére 
  levélben 5000 Szolnok, Kossuth tér 9. 
  elektronikus úton: patakif@ph.szolnok.hu 
  címre juttathatja el.
   
  A dokumentáció tervismertető lakossági fórumára 2022. szeptember 22-én (csütörtökön) 16:30 órai kezdettel kerül sor a Városháza I. emeleti „jegyzői tárgyaló” termében. A fórumra minden érdeklődőt szeretettel várunk. 
  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Új körforgalom és kerékpárút könnyíti a Véső úti strand és sporttelep megközelítését

  2023-02-02

  Szolnok önkormányzata jelentleg két projektet valósít meg a Véső úti Sporttelepen és annak környékén, a részletekről Szalay Ferenc polgármester és Molnár Iván önkormányzati képviselő tartott sajtótájékoztatót.

  Kálmándi Mihály-díjra várja a jelöléseket a város

  2023-02-01

  Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlése a város egészségügyi intézményeiben és a város egészségügyi ellátásának biztosításában tevékenykedők iránt érzett tisztelete és megbecsülése jeléül évente kiadható „Kálmándi Mihály-díj”-at alapított azok részére, akik a fenti szakterület helyi eredményei, értékei gyarapításában kiemelkedő tevékenységet nyújtanak.

  Módosultak a gázárkedvezmény igénybevételi szabályai

  2023-01-30

  A kormányrendelet módosítása jelentősen enyhíti az önálló lakásokkal szemben korábban megállapított követelményeket, és ezzel kiterjeszti a jogosultak körét.

  Újabb ötvenmillió forint a temető útjainak felújítására

  2023-01-26

  Egyperces felállással és néma főhajtással kezdődött a közgyűlés rendes januári ülése csütörtökön, Szalay Ferenc polgármester távollétében Fejér Andor vezetésével. A városháza dísztermében a jelenlévők a tavaly decemberben elhunyt dr. Kormosné Szombati Mártára, az önkormányzat korábbi Fidesz-KDNP színeiben munkálkodó képviselőjére emlékeztek.

  Káyhákkal segítik a rászoruló családokat

  2023-01-23

  Rászoruló szolnoki családok kaptak támogatást két alapítvány jóvoltából. A Katona József Úti Szolgáltató Pontban a pályázó a Miért Ne Közhasznú Humán Szolgáltató Alapítvány vezetője, Pappné Szabó Anita dr. Kállai Mária országgyűlési képviselővel és Szalay Ferenc polgármesterrel adott át három kályhát hátrányos helyzetű családoknak.