Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Tájékoztatás a barnakőszén igények előzetes felméréséről

 • Tájékoztatás a barnakőszén igények előzetes felméréséről
 • Tájékoztatás a barnakőszén igények előzetes felméréséről
 • 2022-09-21
  Magyarország Kormánya felmérést végez annak érdekében, hogy a lakosság részére a téli fűtéséhez szükséges tüzelőanyag biztosítva legyen. Ehhez a felméréshez az önkormányzatok segítségét veszi igénybe.
   
  A felmérés arra irányul, hogy Szolnokon hány lakás fűtéséhez, mekkora mennyiségű barnakőszén szükséges a téli időszakban.
   
  Amennyiben széntüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel rendelkeznek, kérjük, hogy töltsék ki és juttassák vissza az erre a célra készült adatlapot.
   
  Az adatlap beszerezhető Szolnok Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Szociális Támogatások Osztályán (Szolnok, Kossuth tér 1.), illetve a Belvárosi Ügyfélközpontnál (Szolnok, Kossuth tér 9.), valamint letölthető az info.szolnok.hu oldalról.
   
  A kitöltött adatlapot kérjük, hogy 2022. szeptember 29-ig jutassák vissza Szolnok Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Szociális Támogatások Osztályára 
  -személyesen, 
  -postai úton vagy 
  -elektronikusan.
   
  Szolnok Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humán Igazgatóság
  Szociális Támogatások Osztálya 
  Szolnok, Kossuth tér 1. földszint
  szoctam@ph.szolnok.hu
  Telefon: 56/503-586
   
  Ügyfélfogadási idő:
  hétfőn 13-16 óráig,
  szerdán 9-11 óráig és 13-15 óráig,
  pénteken 9-12 óráig.
  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Új körforgalom és kerékpárút könnyíti a Véső úti strand és sporttelep megközelítését

  2023-02-02

  Szolnok önkormányzata jelentleg két projektet valósít meg a Véső úti Sporttelepen és annak környékén, a részletekről Szalay Ferenc polgármester és Molnár Iván önkormányzati képviselő tartott sajtótájékoztatót.

  Kálmándi Mihály-díjra várja a jelöléseket a város

  2023-02-01

  Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlése a város egészségügyi intézményeiben és a város egészségügyi ellátásának biztosításában tevékenykedők iránt érzett tisztelete és megbecsülése jeléül évente kiadható „Kálmándi Mihály-díj”-at alapított azok részére, akik a fenti szakterület helyi eredményei, értékei gyarapításában kiemelkedő tevékenységet nyújtanak.

  Módosultak a gázárkedvezmény igénybevételi szabályai

  2023-01-30

  A kormányrendelet módosítása jelentősen enyhíti az önálló lakásokkal szemben korábban megállapított követelményeket, és ezzel kiterjeszti a jogosultak körét.

  Újabb ötvenmillió forint a temető útjainak felújítására

  2023-01-26

  Egyperces felállással és néma főhajtással kezdődött a közgyűlés rendes januári ülése csütörtökön, Szalay Ferenc polgármester távollétében Fejér Andor vezetésével. A városháza dísztermében a jelenlévők a tavaly decemberben elhunyt dr. Kormosné Szombati Mártára, az önkormányzat korábbi Fidesz-KDNP színeiben munkálkodó képviselőjére emlékeztek.

  Káyhákkal segítik a rászoruló családokat

  2023-01-23

  Rászoruló szolnoki családok kaptak támogatást két alapítvány jóvoltából. A Katona József Úti Szolgáltató Pontban a pályázó a Miért Ne Közhasznú Humán Szolgáltató Alapítvány vezetője, Pappné Szabó Anita dr. Kállai Mária országgyűlési képviselővel és Szalay Ferenc polgármesterrel adott át három kályhát hátrányos helyzetű családoknak.