Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Szúnyoghelyzet: légi kémiai és biológiai beavatkozás is lesz

 • Szúnyoghelyzet: légi kémiai és biológiai beavatkozás is lesz
 • Szúnyoghelyzet: légi kémiai és biológiai beavatkozás is lesz
 • 2021-06-08
  2021-ben ezen a héten már hetedik alkalommal lesz légi biológiai szúnyogirtás, és – dr. Kállai Mária képviselő asszony és Szalay Ferenc polgármester közbenjárására – a Nemzeti Népegészségügyi Központ határozatban ideiglenesen engedélyezte a légi kémiai kezelést is.
   
  Ez utóbbi először ezen a héten, várhatóan csütörtökön történik – a legfertőzöttebb helyeken - földi kémiai kezeléssel összekötve.
   
  A tavalyit is meghaladó összeg, több mint 64 millió forint áll önkormányzatunk rendelkezésre a szúnyoghelyzet kezelésére. 2020-ban minden eddiginél többször, közel 30 alakommal volt szúnyogirtás, reméljük, az idei helyzet nem fajul idáig. Központi, kistérségi, önkormányzati források teszik lehetővé a beavatkozásokat.
  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Elkezdődik a Szolnok ispán krt. felújítása

  2021-07-27

  Az előzetes terveknek megfelelően folytatódik Szolnokon az infrastruktúra fejlesztési és rekonstrukciós program.

  Nyílt napot tart az MCC Fiatal Tehetség Programjának szolnoki központja

  2021-07-23

  Augusztus végéig várja az ősszel 5. osztályba lépő diákok jelentkezését a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Fiatal Tehetség Programja (FIT) Szolnokon. Annak érdekében, hogy a gyermekek, valamint szüleik még a jelentkezési határidő előtt megismerkedhessenek a program által nyújtott lehetőségekkel, a szolnoki FIT-régióközpont július 28-án (szerdán) nyílt napot szervez.

  Buszmegállókat helyeznek át ideiglenesen a Széchenyi körúton

  2021-07-23

  A tervezettnél jobb tempóban halad a Széchenyi körút felújítása, ezért már július 26-án (hétfőn) elkezdődik a következő ütem:


   

  18 új busz áll forgalomba a megye útjain

  2021-07-22

  A Volán buszpark megújulásának eredményeként 18 darab környezetkímélő, modern belső kialakítású, légkondícionált utasszállító jármű áll hadrendbe a megye útjain.

  A Szolnok Segít Programot támogatta a Rotary

  2021-07-22

  1200 darab pólót adományozott a Rotary Szolnok a Szolnok Segít Programnak. A rászoruló családok támogatására létrehozott programot a Humán Szolgáltató Központ koordinálja. A ma átadott adománynak lesz helye, táborokban, rendezvényeken kapják meg azok a gyerekek, akiknek otthon a családjában esetleg kevesebb jut ruhára.