Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Programkínálat a minőség jegyében

 • Programkínálat a minőség jegyében
 • Programkínálat a minőség jegyében
 • 2011-11-17 10:20:00

  Komoly ok a szórakozásra. Ez az új szlogenje az Aba-Novák Kulturális Központnak. Ezzel azt szeretnék kifejezni, hogy lehet igényesen is szórakoztatni, az igényes, minőségi kultúra is szórakozás, ha azt komolyan csinálják és komolyan veszik. Ezt a szemléletet tükrözik a ház év végéig tartó programjai is. Mint Molnár Lajos Milán ügyvezető igazgató elmondta: „35 rendezvénnyel szeretnénk kedveskedni az ünnepre készülődőknek adventi ajándékként, ha úgy tetszik, és ez a 35 program mindegyike kielégíti ezt a szlogent. Azt gondolom, hogy mindenki megtalálhatja az ünnepi készülődés során maga és családja számára a legmegfelelőbb kulturális programot.” A maga nemében egyedülálló produkciók közül is kiemelkedik a II. Szolnoki Csokoládéfesztivál, az V. Itt-Honi Népzenei- és Néptánctalálkozó, a Varidance, a Dixie-Gipsy-Land előadása, vagy éppen Takács Nikolas, illetve Malek Andrea koncertje. Ugyanakkor a kulturális központ szeretné más módon is megszólítani a közép- és főiskolásokat, valamint a fiatal felnőtteket. Ez a www.szolfix.hu honlap, amely játékos formában nyújt segítséget a felnőtt társadalomba való beilleszkedésben. Az ANKK családkutató játékot is hirdetett az általános és középiskolások számára, a biankó családfát a ház honlapjáról (www.ankk.hu) lehet letölteni, ahol további információk is találhatók a versenyről. A pályázatok beérkezési határideje december 13-a, az eredményhirdetés és díjátadás pedig december 20-án lesz.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Új körforgalom és kerékpárút könnyíti a Véső úti strand és sporttelep megközelítését

  2023-02-02

  Szolnok önkormányzata jelentleg két projektet valósít meg a Véső úti Sporttelepen és annak környékén, a részletekről Szalay Ferenc polgármester és Molnár Iván önkormányzati képviselő tartott sajtótájékoztatót.

  Kálmándi Mihály-díjra várja a jelöléseket a város

  2023-02-01

  Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlése a város egészségügyi intézményeiben és a város egészségügyi ellátásának biztosításában tevékenykedők iránt érzett tisztelete és megbecsülése jeléül évente kiadható „Kálmándi Mihály-díj”-at alapított azok részére, akik a fenti szakterület helyi eredményei, értékei gyarapításában kiemelkedő tevékenységet nyújtanak.

  Módosultak a gázárkedvezmény igénybevételi szabályai

  2023-01-30

  A kormányrendelet módosítása jelentősen enyhíti az önálló lakásokkal szemben korábban megállapított követelményeket, és ezzel kiterjeszti a jogosultak körét.

  Újabb ötvenmillió forint a temető útjainak felújítására

  2023-01-26

  Egyperces felállással és néma főhajtással kezdődött a közgyűlés rendes januári ülése csütörtökön, Szalay Ferenc polgármester távollétében Fejér Andor vezetésével. A városháza dísztermében a jelenlévők a tavaly decemberben elhunyt dr. Kormosné Szombati Mártára, az önkormányzat korábbi Fidesz-KDNP színeiben munkálkodó képviselőjére emlékeztek.

  Káyhákkal segítik a rászoruló családokat

  2023-01-23

  Rászoruló szolnoki családok kaptak támogatást két alapítvány jóvoltából. A Katona József Úti Szolgáltató Pontban a pályázó a Miért Ne Közhasznú Humán Szolgáltató Alapítvány vezetője, Pappné Szabó Anita dr. Kállai Mária országgyűlési képviselővel és Szalay Ferenc polgármesterrel adott át három kályhát hátrányos helyzetű családoknak.