Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Parkolók épülnek a leendő belvárosi Aldinál

 • Parkolók épülnek a leendő belvárosi Aldinál
 • Parkolók épülnek a leendő belvárosi Aldinál
 • 2023-08-24

  Soron kívüli ülést tartott Szolnok város közgyűlése csütörtökön délelőtt, három kiemelt téma is volt a napirendek sorában.

  Elfogadta a testület a Szolnok város településrendezési eszközeinek módosításával kapcsolatos előterjesztést. Ennek eredményeként:

  - Új parkolók létrehozása válik lehetővé az Ady Endre út mentén, az egykori Domus épületében kialakítandó Aldi közelében.

  - Négysávos lesz a 32-es út a Széchenyi körforgalomtól az M4 autóútig, mindezt az egykori Thököly úti laktanya 30-40 hektáros területének ismételt honvédelmi célú hasznosításához kapcsolódó fejlesztések teszik lehetővé a közeljövőben. A tervek szerint a helikopterdandár Szandaszőlősön marad, míg a MH vitéz Bertalan Árpád 1. Különleges Műveleti Dandár a Thököly útra költözik.

  - Az egyik legnagyobb közérdeklődésre számot tartó döntés, hogy a Tisza Szállót a jövőben nem lehet munkásszállóként hasznosítani. A döntéssel az elmúlt hónapokban gyakorlatilag munkások elszállásolására használt patinás épület megvédése a célja a testületnek.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  A roma kultúra sokszínűségét mutatták meg a Szigligeti Színházban

  2024-04-12

  Második alkalommal ünnepelték gálaműsorral Szolnokon a roma kultúra napját. A Szigligeti Színházban tehetséges roma fiatalok és felnőttek álltak színpadra, hogy bemutassák tudásuk legjavát. A rendezvényen részt vett Sztojka Attila roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos és Szalay Ferenc polgármester.

  Változik a Véső úti strandfürdő nyitva tartása

  2024-03-28

  A Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft., mint a Véső úti strandfürdő üzemeltetője tájékoztatja Kedves Vendégeit, hogy a strandfürdő ideiglenes jelleggel - a nyári üzemeltetésre történő átállás miatt 2024. április 8-tól kezdődően nem üzemel.

  FELHÍVÁS villamos hálózatok környezetének tisztán tartására

  2024-03-27

  FELHÍVÁS villamos hálózatok környezetének tisztán tartására

  A szabadságharc hősei előtt tisztelgett Szolnok

  2024-03-15

  A százhetvenhat évvel ezelőtti 1848/49-es forradalomra és szabadságharcra emlékeztünk országszerte, így Szolnokon is. A Kossuth téren látványos és színes programmal várták az ünneplőket.

  Ezüst Pelikán-díjjal ismerték el Udovecz György munkásságát

  2024-03-04

  A szolnoki csata talán a leglátványosabb szabadtéri rendezvénye Szolnoknak, évről-évre sokezer érdeklődőt vonz. Ehhez azonban sok-sok ember elkötelezett munkájára is szükség van, hiszen nem kis feladat a megszervezése.