Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Pályaválasztási Kiállítás

 • Pályaválasztási Kiállítás
 • Pályaválasztási Kiállítás
 • 2011-11-15 13:07:00

  A kiállító középiskolák, főiskola, partner intézmények és felnőtt képző szervek a megye valamennyi településéről várják a pályaválasztás előtt álló nyolcadikosokat, de a szakképzetlen, vagy szakmájukban elhelyezkedni nem tudó fiatalok, és a pályakorrekció előtt álló felnőttek is kaphatnak átfogó képet az elsajátítható szakmákról, képzésekről. A színpadon a kiállító oktatási intézmények tanulói kulturális műsorokkal szórakoztatják az érdeklődőket.

  A pályaválasztást, pályaorientációt segítik az érdeklődés és képességvizsgáló programok, grafológiai tanácsadás, nyelvi szintfelmérő, külföldi képzési,- ösztöndíj,- és munkavállalási lehetőségek, interaktív szakmabemutatók a „Szakmaszigeten”.

  Az érdeklődő pedagógusok, szakemberek  Szakmai fórumon kaphatnak betekintést a szakképzés terén várható változásokról.

  A kiállítás szerdán 10.00-17.00 óráig, csütörtökön 9.00-16.00 óráig ingyenesen látogatható.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Új körforgalom és kerékpárút könnyíti a Véső úti strand és sporttelep megközelítését

  2023-02-02

  Szolnok önkormányzata jelentleg két projektet valósít meg a Véső úti Sporttelepen és annak környékén, a részletekről Szalay Ferenc polgármester és Molnár Iván önkormányzati képviselő tartott sajtótájékoztatót.

  Kálmándi Mihály-díjra várja a jelöléseket a város

  2023-02-01

  Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlése a város egészségügyi intézményeiben és a város egészségügyi ellátásának biztosításában tevékenykedők iránt érzett tisztelete és megbecsülése jeléül évente kiadható „Kálmándi Mihály-díj”-at alapított azok részére, akik a fenti szakterület helyi eredményei, értékei gyarapításában kiemelkedő tevékenységet nyújtanak.

  Módosultak a gázárkedvezmény igénybevételi szabályai

  2023-01-30

  A kormányrendelet módosítása jelentősen enyhíti az önálló lakásokkal szemben korábban megállapított követelményeket, és ezzel kiterjeszti a jogosultak körét.

  Újabb ötvenmillió forint a temető útjainak felújítására

  2023-01-26

  Egyperces felállással és néma főhajtással kezdődött a közgyűlés rendes januári ülése csütörtökön, Szalay Ferenc polgármester távollétében Fejér Andor vezetésével. A városháza dísztermében a jelenlévők a tavaly decemberben elhunyt dr. Kormosné Szombati Mártára, az önkormányzat korábbi Fidesz-KDNP színeiben munkálkodó képviselőjére emlékeztek.

  Káyhákkal segítik a rászoruló családokat

  2023-01-23

  Rászoruló szolnoki családok kaptak támogatást két alapítvány jóvoltából. A Katona József Úti Szolgáltató Pontban a pályázó a Miért Ne Közhasznú Humán Szolgáltató Alapítvány vezetője, Pappné Szabó Anita dr. Kállai Mária országgyűlési képviselővel és Szalay Ferenc polgármesterrel adott át három kályhát hátrányos helyzetű családoknak.