Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Nyílt napot tart az MCC Fiatal Tehetség Programjának szolnoki központja

 • Nyílt napot tart az MCC Fiatal Tehetség Programjának szolnoki központja
 • Nyílt napot tart az MCC Fiatal Tehetség Programjának szolnoki központja
 • 2021-07-23

  Augusztus végéig várja az ősszel 5. osztályba lépő diákok jelentkezését a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Fiatal Tehetség Programja (FIT) Szolnokon. Annak érdekében, hogy a gyermekek, valamint szüleik még a jelentkezési határidő előtt megismerkedhessenek a program által nyújtott lehetőségekkel, a szolnoki FIT-régióközpont július 28-án (szerdán) nyílt napot szervez.

  Mára már hagyománnyá vált, hogy az MCC FIT szolnoki központjának munkatársai a nyári hónapokban nyílt napot tartanak, amelynek keretében játékos, interaktív programokkal várják a diákokat. Eközben a szülők megismerhetik a FIT Program részleteit, a kurzusokat, a gyermekekkel foglalkozó munkatársakat, valamint a nyári táborok adta lehetőségeket. Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy azok a fiatalok, akik részt vettek a nyílt napon, sokkal nyugodtabban érkeznek a felvételire, hiszen a foglalkozásoknak köszönhetően már ismerős közeg fogadja őket.

  Nyílt nap időpontja:
  2021. július 28. (szerda),
  10:00–12:00 vagy 14:00–16:00

  Helyszín:
  Szolnoki FIT-központ
  (Szolnok, Szapáry út 18., 2. emelet)

  Az eseményen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet a szolnoki FIT-régióközpont munkatársai – az adott turnus megjelölésével – az obernath@mcc.hu vagy ktureczki@mcc.hu e-mail címen várják.

   

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Újra Szépkorúak Akadémiája Szolnokon

  2021-09-17

  Az idősek körében igen népszerű programsorozat, a Szépkorúak Akadémiája idén is folytatódik.

  Ismét Bringás reggelizett Szolnok

  2021-09-17

  Az előző évekhez hasonlóan, Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata idén is megrendezte a nagysikerű Bringás reggelijét. 

  A hősök köztünk élnek

  2021-09-13

  Horváth Károly és Szabovik Tamás, két Szolnoki Hősök díjra jelölt kiváló szolnokival találkozott hétfőn Szalay Ferenc polgármester, akik ezen az alkalmon adta át elismeréseiket.

  Egy év kihagyás után újra gulyásünnep volt Szolnokon

  2021-09-12

  Bográcsok sokaságában készültek a különféle gulyásvariációk a zsúfolásig telt Tiszaligetben egy év kényszerű szünet után újra gulyásfesztivált rendeztek Szolnokon.

  Gulyásfesztivál huszonharmadjára is

  2021-09-08

  Szolnok tradicionális gasztronómiai fesztiválja a bográcsrengeteg mellett számos kulturális programmal is csalogatja a látogatókat.