Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Lakossági kérdőív - Fenntartató Városi Mobilitási Terv (SUMP) - Szolnok

 • Lakossági kérdőív - Fenntartató Városi Mobilitási Terv (SUMP) - Szolnok
 • Lakossági kérdőív - Fenntartató Városi Mobilitási Terv (SUMP) - Szolnok
 • 2023-12-27
   
  2023. szeptemberében elindult Szolnok város Fenntartható Városi Mobilitás Tervének (SUMP-jának) elkészítése, mely szorosan kapcsolódik a Fenntartható Városfejlesztési Stratégiához. 
   
  A közelmúltban már több felmérés is készült az egyes érintettek vonatkozásában, jelen munka célja, hogy egy olyan teljeskörű mobilitási terv készüljön, amiben beazonosításra kerülnek a város és a környező települések lakosai által fontosnak tartott témakörök, fejlesztések is.
   
  Fontosnak tartjuk a valós igények felmérését, a közlekedést érintő tapasztalatok és gondolatok minél alaposabb megismerését. Jelenleg a helyzetértékelési szakaszon dolgozunk, melyre épülve meghatározásra kerülnek majd Szolnok város közép- és hosszútávú közlekedésfejlesztési elképzelései.
  Kérjük, a kérdőív kitöltésével támogassa ezt a munkát annak érdekében, hogy az Ön észrevételeit, fejlesztési igényeit, elvárásait is figyelembe tudjuk venni a stratégiai dokumentum elkészítése során!
   
  A kérdőívet a linkre kattintva töltheti ki:
  https://forms.gle/YQSyZx4y6pwmzKTe6
   
  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Ötvenéves jubileumát ünnepli a pedagógiai szakszolgálat

  2024-04-17

  Fennállásának félévszázados jubileumát ünnepli a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Pedagógiai Szakszolgálat Szolnoki Tagintézménye, ebből az alkalomból Múlt és jövő a jelenben címmel rendeztek konferenciát a városháza dísztermében.

  A roma kultúra sokszínűségét mutatták meg a Szigligeti Színházban

  2024-04-12

  Második alkalommal ünnepelték gálaműsorral Szolnokon a roma kultúra napját. A Szigligeti Színházban tehetséges roma fiatalok és felnőttek álltak színpadra, hogy bemutassák tudásuk legjavát. A rendezvényen részt vett Sztojka Attila roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos és Szalay Ferenc polgármester.

  Változik a Véső úti strandfürdő nyitva tartása

  2024-03-28

  A Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft., mint a Véső úti strandfürdő üzemeltetője tájékoztatja Kedves Vendégeit, hogy a strandfürdő ideiglenes jelleggel - a nyári üzemeltetésre történő átállás miatt 2024. április 8-tól kezdődően nem üzemel.

  FELHÍVÁS villamos hálózatok környezetének tisztán tartására

  2024-03-27

  FELHÍVÁS villamos hálózatok környezetének tisztán tartására

  A szabadságharc hősei előtt tisztelgett Szolnok

  2024-03-15

  A százhetvenhat évvel ezelőtti 1848/49-es forradalomra és szabadságharcra emlékeztünk országszerte, így Szolnokon is. A Kossuth téren látványos és színes programmal várták az ünneplőket.