Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Köszönet a pedagógusoknak!

 • Köszönet a pedagógusoknak!
 • Köszönet a pedagógusoknak!
 • 2022-06-09

  A hagyományokat követve idén is megrendezte Szolnok városa a pedagógus napi ünnepséget, melynek ezúttal a Campus adott helyet.

  Az ünnepségen közel száz pedagógust köszöntötték az elmúlt egy esztendőben állami kitüntetésben részesülteket, majd díszoklevelek, Pedagógus Szolgálati Emlékérmek, Miniszteri Elismerő Oklevelek átadása következett. A Szolnokért Emlékérem ezüst fokozatát öten vehették át.

  Szalay Ferenc polgármester mondott köszönetet a város nevében a pedagógusok munkájáért, kiemelve, hogy egy különösen értékes területen kimagasló eredménnyel büszkélkedhetnek a szolnoki pedagógusok, ez pedig a tehetséggondozás. Utalt arra is, hogy a város önkormányzata is elkötelezett e téren, ezt visszaigazolja a közelmúltban elnyert „Tehetségbarát önkormányzat” cím is. Szólt arról is, hogy az oktatás a város stratégiailag fontos területe, ahol van még bőven tennivaló, ugyanakkor már eredmények is látszanak.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  A roma kultúra sokszínűségét mutatták meg a Szigligeti Színházban

  2024-04-12

  Második alkalommal ünnepelték gálaműsorral Szolnokon a roma kultúra napját. A Szigligeti Színházban tehetséges roma fiatalok és felnőttek álltak színpadra, hogy bemutassák tudásuk legjavát. A rendezvényen részt vett Sztojka Attila roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos és Szalay Ferenc polgármester.

  Változik a Véső úti strandfürdő nyitva tartása

  2024-03-28

  A Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft., mint a Véső úti strandfürdő üzemeltetője tájékoztatja Kedves Vendégeit, hogy a strandfürdő ideiglenes jelleggel - a nyári üzemeltetésre történő átállás miatt 2024. április 8-tól kezdődően nem üzemel.

  FELHÍVÁS villamos hálózatok környezetének tisztán tartására

  2024-03-27

  FELHÍVÁS villamos hálózatok környezetének tisztán tartására

  A szabadságharc hősei előtt tisztelgett Szolnok

  2024-03-15

  A százhetvenhat évvel ezelőtti 1848/49-es forradalomra és szabadságharcra emlékeztünk országszerte, így Szolnokon is. A Kossuth téren látványos és színes programmal várták az ünneplőket.

  Ezüst Pelikán-díjjal ismerték el Udovecz György munkásságát

  2024-03-04

  A szolnoki csata talán a leglátványosabb szabadtéri rendezvénye Szolnoknak, évről-évre sokezer érdeklődőt vonz. Ehhez azonban sok-sok ember elkötelezett munkájára is szükség van, hiszen nem kis feladat a megszervezése.