Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Kisállathamvasztót adtak át a Szolnok Városi Állatotthonban

 • Kisállathamvasztót adtak át a Szolnok Városi Állatotthonban
 • Kisállathamvasztót adtak át a Szolnok Városi Állatotthonban
 •  

  Új szolgáltatással bővült a Besenyszögi úton működő létesítmény, melynek segítségével az állattartók méltó módon búcsúzhatnak kedvenceiktől.

  – Minden gazdi életében eljön az a pillanat, amikor el kell búcsúzni a szeretett kutyától, cicától. Amikor elveszítjük a házi kedvencünket, nem mindegy, milyen módon helyezzük nyugalomra az állatot. Ez a szolgáltatás ebben nyújt segítséget az állattartóknak – mondta el a csütörtöki tájékoztatón Lits László. Az ebrendészeti feladatokat is ellátó NHSZ Zounok Zrt. ügyvezetője kiemelte, a közelben nem volt ilyen, így ez egy fontos fejlesztés volt.

  – Régi az igény a szolnokiak részéről, így minden bizonnyal lesz érdeklődés a lehetőség iránt. Így méltó körülmények között, minőségi szolgáltatás keretében vehetnek búcsút kedvenceiktől az állattartók. Azt hiszem, ez is hozzátartozik a felelős állattartáshoz – emelte ki Szalay Ferenc polgármester. A kegyeleti kisállathamvasztás szolgáltatás mostantól igénybe vehető, a kis kedvencek hamvait szép urnákban őrizhetik meg a gazdik.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Alkotói pályázat indul a klímavédelem jegyében

  2021-12-07

  Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata a Széchenyi 2020 Környezet és Energiahatékonyság Operatív Programban (KEHOP) sikeresen pályázott, ennek  keretében – több környezeti szemléletformálási tevékenység/program mellett – Szolnok város általános és középiskolásai részére rajz- fotó és videópályázatot hirdet

  Átadták az újjászületett tiszaligeti játszóteret

  2021-12-04

  A Mikulás is ellátogatott szombaton az újjászületett tiszaligeti játszótérre, ahol zene, napsütés, meleg tea és rengeteg új játék várta a gyerekeket.

  AZ ÉLTETŐ VÍZ! - alkotói pályázat

  2021-12-02

  Alkoss és nyerj a karácsonyfa alá meglepetést! Várjuk 12-18 éves diákok alkotásait ( rajz, festmény, montázs, fotó, videó) vízvédelem témakörben.

  Zsidó hittankönyv bemutatóját tartották Szolnokon

  2021-12-01

  Több mint hét és fél millió forinttal támogatta a kormány a zsidó hittankönyvsorozat újabb, az ötödik osztályosoknak szóló kötetét - közölte a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára szerdán, a Szolnoki Galériában tartott sajtótájékoztatón.

  Ismét Szolnokon a Coop Mikulás Kisvonat

  2021-11-29

  A hagyományokat folytatva immáron tizennegyedik alkalommal indul útjára a Coop Mikulás kisvonat december 5-6-án 15-19 óra között.