Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Kerékpárút felújítási munkálatok kezdődnek

 • Kerékpárút felújítási munkálatok kezdődnek
 • Kerékpárút felújítási munkálatok kezdődnek
 • 2021-06-18

  2021. június 21-én (hétfő) 20 órától megkezdődik a belvárosi Tisza-híd és „százlábú híd” közötti kerékpárút rekonstrukciója töltés megerősítéssel, védőkorlátcserével a felvonulási munkaterület elhatárolásával és az ideiglenes forgalomkorlátozás kiépítésével.

  Az első ütemben a városi Tisza-híd bal parti hídfőjénél lévő gyalogos lépcső lejárótól a „mentetlen” oldali üdülősor közúti lejáratáig lesz lezárva a kerékpárút.
  A gyalogos forgalom a kiviteli munkálatok időtartama alatt a híd Tiszaparti és Tiszaligeti sétány oldalában lesz biztosított.

  Ezzel egyidőben a Kertész út – Tiszaligeti sétány csomópontjában sávelhúzással ideiglenesen megszüntetésre kerülnek a besoroló- és kanyarodó sávok, a jelenlegi forgalmi irányok meghagyásával.

  A tervezett kialakítás szerint, a Kertész úton a bal parti hídfő és tiszaligeti buszmegálló közötti szakaszon sávelhúzással, a kiviteli munkálatok időtartama alatt a 2x1 sávon haladó kétirányú forgalom lebonyolítása – a belváros és a szandaszőlősi városrész viszonylatában – biztosítva marad, továbbá az üdülősor és a Tiszaligeti sétány közúti megközelítése is a jelenlegi útirányoknak megfelelően.

  A menetrendszerinti autóbuszjáratok közlekedését és megállóhelyek megközelítését nem befolyásolják az első ütemben történő munkálatok.
  A megváltozott forgalmi rendre veszélyt jelző és tilalmi táblák mellett elkorlátozó jelzőtáblák fogják felhívni a közlekedők figyelmét. A forgalmi sávok elhúzása céljából a terelőtáblák mellett, ideiglenes jelleggel sárga színű útburkolati jel kerül elhelyezésre az úttesten.

  A kivitelezés időtartama előreláthatóan több hónapot vesz igénybe, a munkálatok befejezése ősszel várható.

  Kérjük a közlekedők türelmét és fokozott figyelemmel történő közlekedését!
   

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Elkezdődik a Szolnok ispán krt. felújítása

  2021-07-27

  Az előzetes terveknek megfelelően folytatódik Szolnokon az infrastruktúra fejlesztési és rekonstrukciós program.

  Nyílt napot tart az MCC Fiatal Tehetség Programjának szolnoki központja

  2021-07-23

  Augusztus végéig várja az ősszel 5. osztályba lépő diákok jelentkezését a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Fiatal Tehetség Programja (FIT) Szolnokon. Annak érdekében, hogy a gyermekek, valamint szüleik még a jelentkezési határidő előtt megismerkedhessenek a program által nyújtott lehetőségekkel, a szolnoki FIT-régióközpont július 28-án (szerdán) nyílt napot szervez.

  Buszmegállókat helyeznek át ideiglenesen a Széchenyi körúton

  2021-07-23

  A tervezettnél jobb tempóban halad a Széchenyi körút felújítása, ezért már július 26-án (hétfőn) elkezdődik a következő ütem:


   

  18 új busz áll forgalomba a megye útjain

  2021-07-22

  A Volán buszpark megújulásának eredményeként 18 darab környezetkímélő, modern belső kialakítású, légkondícionált utasszállító jármű áll hadrendbe a megye útjain.

  A Szolnok Segít Programot támogatta a Rotary

  2021-07-22

  1200 darab pólót adományozott a Rotary Szolnok a Szolnok Segít Programnak. A rászoruló családok támogatására létrehozott programot a Humán Szolgáltató Központ koordinálja. A ma átadott adománynak lesz helye, táborokban, rendezvényeken kapják meg azok a gyerekek, akiknek otthon a családjában esetleg kevesebb jut ruhára.