Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Ismét Szolnokon a Coop Mikulás Kisvonat

 • Ismét Szolnokon a Coop Mikulás Kisvonat
 • Ismét Szolnokon a Coop Mikulás Kisvonat
 • 2021-11-29

  A kisvonat körjáratban közlekedik, a Szolnoki Sportcentrum szervezésében működő Adventi Falu (Szolnok, Kossuth tér) területéről (Városháza) indul és oda érkezik vissza 2021. december 5-6-án 15-19 óra közt.

  A kisvonaton térítésmentesen lehet utazni. A korábbi években már megszokott vásárlási értékhez kötött karszalagos rendszer helyett idén érintkezésmentes megoldással igazolhatják az utazás feltételének teljesítését. A kisvonat kipróbálásának feltétele nem más, mint hogy az utazó, vagy annak felnőtt kísérője a Coop Klub tagja, azaz Coop törzsvásárló legyen, és felszálláskor a mobiltelefonján felmutassa a letöltött Coop Klub mobil applikációt, vagy ennek hiányában a hagyományos plasztik törzsvásárlói kártyát. Aki még nem Coop törzsvásárló, annak sem kell csüggednie, mert az ország bármely Coop élelmiszerüzletében igényelheti azt díjmentesen.

  A járványügyi kockázatok csökkentése érdekében a Mikulás idén otthon hagyja a segítőit is. Minden utast arra kérnek, hogy felszállás előtt, utazás során és leszálláskor is tartsák a biztonságos védőtávolságot, és a 6 évesek, vagy annál idősebbek mindenképpen viseljenek orrot és szájat eltakaró maszkot.

  A Coop Mikulás a szolnoki intézményekbe is ellátogat: december 6-án, hétfőn délelőtt a város üzemeltetésében működő összes tagintézmény óvodásait és a Hetényi Géza Kórházban gyógyuló gyermekeket is megajándékozza. A program a mindenkor érvényes járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre, a programterv módosításának jogát a szervezők fenntartják.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Emlékhelyet is avatnak a szolnoki csata 175. évfordulóján

  2024-02-22

  Március 2-án rendezik meg a hadijátékot a Kossuth téren, melyhez kapcsolódva idén emlékhelyet is avatnak.

  A visszajelzéseket követően finomhangolják Szolnok helyi autóbusz menetrendjét

  2024-02-21

  A 2023 novemberében bevezetett új buszmenetrend kapcsán számos lakossági jelzés érkezett városunk önkormányzatához és a Volánbusz Zrt-hez. A város a közlekedési társasággal közösen áttekintette a javaslatokat, s ez alapján, amennyiben a közgyűlés is úgy dönt februári ülésén, 2024. április 1-jétől több ponton változik Szolnokon a Volánbusz szakemberei által összeállított új hálózat és menetrend. Az önkormányzat és a közlekedési vállalat a beérkezett észrevételek alapján finomhangolja az eljutási lehetőségeket, növeli a kapacitásokat és csökkenti az esetleges késéseket.

   

  Közel kétezren tornáztak a Szépkorúak Szerdája szolnoki nyitányán

  2024-02-14

  A szervezők szerint épphogy befértek a mozogni vágyó szeniorok a városi sportcsarnokba szervezett egyedülálló rendezvényre. A Magyar Szabadidősport Szövetség és a Szolnoki Sportcentrum közösen eszelte ki a harmincöt mozgásformát, melyek sorában labdás, ügyességi, koordinációs és reflexfeladatok éppúgy szerepeltek a programban, mint torna, jóga vagy tánc.

  Újraindultak a rendelések a Temető úti orvosi rendelőben

  2024-02-06

  Közelm félmilliárd forint uniós forrásból újult meg a déli városrész rendelője Szolnokon.  Február 5-től újra a régi - de már a modern kor elvárásainak megfelelő épületben folyhat a munka a Temető úti rendelőben.

   

  Parkour pálya makettel érkeztek a fiatalok a polgármesterhez

  2024-02-02

  A város oktatási-nevelési intézményeiből időről-időre érkeznek fiatalok a városházára, hogy megismerkedjenek az itt folyó munkával, illetve találkozzanak a város polgármesterével.