Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Ismét Szolnokon a Coop Mikulás Kisvonat

 • Ismét Szolnokon a Coop Mikulás Kisvonat
 • Ismét Szolnokon a Coop Mikulás Kisvonat
 •  

  A kisvonat körjáratban közlekedik, a Szolnoki Sportcentrum szervezésében működő Adventi Falu (Szolnok, Kossuth tér) területéről (Városháza) indul és oda érkezik vissza 2021. december 5-6-án 15-19 óra közt.

  A kisvonaton térítésmentesen lehet utazni. A korábbi években már megszokott vásárlási értékhez kötött karszalagos rendszer helyett idén érintkezésmentes megoldással igazolhatják az utazás feltételének teljesítését. A kisvonat kipróbálásának feltétele nem más, mint hogy az utazó, vagy annak felnőtt kísérője a Coop Klub tagja, azaz Coop törzsvásárló legyen, és felszálláskor a mobiltelefonján felmutassa a letöltött Coop Klub mobil applikációt, vagy ennek hiányában a hagyományos plasztik törzsvásárlói kártyát. Aki még nem Coop törzsvásárló, annak sem kell csüggednie, mert az ország bármely Coop élelmiszerüzletében igényelheti azt díjmentesen.

  A járványügyi kockázatok csökkentése érdekében a Mikulás idén otthon hagyja a segítőit is. Minden utast arra kérnek, hogy felszállás előtt, utazás során és leszálláskor is tartsák a biztonságos védőtávolságot, és a 6 évesek, vagy annál idősebbek mindenképpen viseljenek orrot és szájat eltakaró maszkot.

  A Coop Mikulás a szolnoki intézményekbe is ellátogat: december 6-án, hétfőn délelőtt a város üzemeltetésében működő összes tagintézmény óvodásait és a Hetényi Géza Kórházban gyógyuló gyermekeket is megajándékozza. A program a mindenkor érvényes járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre, a programterv módosításának jogát a szervezők fenntartják.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Napelemparkot és autókat kapott az Ökumenikus Segélyszervezet szolnoki központja

  2022-01-17

  Személygépkocsikat és napelemeket kapott három cégtől az Ökumenikus Segélyszervezet. A Mol napelemparkkal, a Mercarius Flottakezelő és a Pappas Auto személygépkocsikkal támogatja az Ökumenikus Segélyszervezetet.

  Lakossági tájékoztató

  2022-01-13

  Tájékoztató Szolnok, kanyarodó sávos csomópontok építése és jelzőlámpás forgalomirányítás bevezetése a Hetényi Géza Megyei Kórház-Rendelőintézet országos közúti kapcsolatának javítása érdekében.

  A Don-kanyarban elesett honvédek előtt hajtottunk fejet

  2022-01-12

  Kedden az egész ország a nemzet hetvenkilenc évvel ezelőtti tragédiájára emlékezik. A doni katasztrófában több mint százezer magyar katona veszett oda, így történelmünk legnagyobb veszteségekkel járó ütközete volt. A doni áttörés emléknapja alkalmából megemlékezést és koszorúzást szerveztek Szolnokon, a Tiszai hajósok terén.

  Protokoll és diplomácia címmel nyílt kiállítás a Damjanich múzeumban

  2022-01-11

  A protokoll sokkal több egyszerű vendégszeretetnél: más népek kultúrájának, szokásainak, hagyományainak ismerete áll mögötte - közölte a honvédelmi miniszter a szolnoki Damjanich János Múzeumban, a Protokoll és diplomácia című vándorkiállítás ünnepélyes hétfői megnyitóján.

  Pályázat SZOLNOK CSALÁDBARÁT MUNKAHELYE cím elnyerésére

  2022-01-07

  Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzatának intézkedései évek óta az integrált család-, gyermek- és idősbarát környezet kialakításának elősegítését célozzák meg olyan módon, hogy a családi funkciót megerősítő, illetve funkciók helyreállítását segítő programokat, szolgáltatási rendszert kíván működtetni, összehangolni, közös gondolkodási keret mentén komplex rendszerbe illeszteni, a hiányzó elemekre új szolgáltatással reagálni.