Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Ismét Szolnokon a Coop Mikulás Kisvonat

 • Ismét Szolnokon a Coop Mikulás Kisvonat
 • Ismét Szolnokon a Coop Mikulás Kisvonat
 • 2021-11-29

  A kisvonat körjáratban közlekedik, a Szolnoki Sportcentrum szervezésében működő Adventi Falu (Szolnok, Kossuth tér) területéről (Városháza) indul és oda érkezik vissza 2021. december 5-6-án 15-19 óra közt.

  A kisvonaton térítésmentesen lehet utazni. A korábbi években már megszokott vásárlási értékhez kötött karszalagos rendszer helyett idén érintkezésmentes megoldással igazolhatják az utazás feltételének teljesítését. A kisvonat kipróbálásának feltétele nem más, mint hogy az utazó, vagy annak felnőtt kísérője a Coop Klub tagja, azaz Coop törzsvásárló legyen, és felszálláskor a mobiltelefonján felmutassa a letöltött Coop Klub mobil applikációt, vagy ennek hiányában a hagyományos plasztik törzsvásárlói kártyát. Aki még nem Coop törzsvásárló, annak sem kell csüggednie, mert az ország bármely Coop élelmiszerüzletében igényelheti azt díjmentesen.

  A járványügyi kockázatok csökkentése érdekében a Mikulás idén otthon hagyja a segítőit is. Minden utast arra kérnek, hogy felszállás előtt, utazás során és leszálláskor is tartsák a biztonságos védőtávolságot, és a 6 évesek, vagy annál idősebbek mindenképpen viseljenek orrot és szájat eltakaró maszkot.

  A Coop Mikulás a szolnoki intézményekbe is ellátogat: december 6-án, hétfőn délelőtt a város üzemeltetésében működő összes tagintézmény óvodásait és a Hetényi Géza Kórházban gyógyuló gyermekeket is megajándékozza. A program a mindenkor érvényes járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre, a programterv módosításának jogát a szervezők fenntartják.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Igazgatási szünet a polgármesteri hivatalban 2022. december 22. - 2023. január 6. között

  2022-12-09

  Ebben az időszakban Szolnok Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában az általános munkavégzés és az általános ügyfélfogadás szünetel. Az alábbi területeken ügyfeleink a következő módon intézhetik ügyeiket, illetve kapnak segítséget:

  Elindul a lakossági LED-csereprogram izzóinak kiosztása

  2022-12-09
  Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata és a CYEB Energiamegoldások Kft. lakossági LED-csereprogramot hirdetett a megyeszékhelyen, melynek köszönhetően a szolnoki háztartások teljesen ingyen juthatnak e program által tartós, energiatakarékos izzókhoz. 

  Elkészült a befogadó játszótér a Széchenyi lakótelepen

  2022-12-07

  A Szerencsejáték Zrt. támogatásának köszönhetően 2017 óta számos befogadó játszótér épült országszerte. Ennek legújabb elemeként Szolnokon, a Széchenyi városrészben a Lovas István úton a huszonkettedik játszóteret adták át. A befogadó létesítmény megépítését a 2021-ben kibocsátott Nagykarácsony sorsjegyek bevételek egy részéből vállalta a nemzeti lottótársaság.

  Tanulmányúton Bielsko Bialába

  2022-12-05

  Szolnok önkormányzata 2022 tavaszán  Tehetségbarát Önkormányzat címet nyert el. A címmel  pénzjutalom is járt, melyet a pályázatban megjelölt célra lehetett felhasználni, így a díjjal járó összegből tanulmányutat szervezett az önkormányzat november 7-10. között Szolnok lengyelországi testvérvárosába, Bielsko Bialába.

  Ötven szolnoki diák vehetett át elismerő oklevelet kiemelkedő teljesítményéért

  2022-12-01

  A város általános-, és középfokú oktatási intézményekben tanuló kulturális-, művészeti-, közösségi- és/vagy sport területen kiemelkedő tevékenységet végzett hátrányos helyzetű diákok számára tartották ünnepséget a Szolnoki Szakképzési Centrumban, melyen részt vett dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő, a várost képviselve pedig Fejér Andor és Györfi Mihály alpolgármesterek.