Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Igazgatási szünet lesz a polgármesteri hivatalban

 • Igazgatási szünet lesz a polgármesteri hivatalban
 • Igazgatási szünet lesz a polgármesteri hivatalban
 • 2023-08-02
  2023. augusztus 7. és augusztus 11. között Szolnok Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala igazgatási szünetet tart.
   
  Ebben az időszakban az általános munkavégzés és az ügyfélfogadás szünetel, a Belvárosi Ügyfélközpont változatlan nyitvatartással várja az ügyfeleket.
   
  Az Általános Igazgatási Osztály munkakörét érintő, halaszthatatlan ügytípusokhoz kapcsolódó megkereséseik bejelentésére az alábbi e-mail címeken van lehetőségük:
  - anyakönyvi ügyekben: anyakonyv@ph.szolnok.hu
  - kereskedelmi hatósági ügyekben: kerhat@ph.szolnok.hu
   
  A Szociális Támogatások Osztályát kereső ügyfelek azon problémáikkal, amelyeknek megoldása nem várhat 2023. augusztus 14-ig, a Humán Szolgáltató Központot kereshetik fel munkanapokon a Szolnok, Levente út 1. szám alatt, illetve a +36 (20) 473-8443, vagy a +36 (20) 473-8446 telefonszámok egyikén.
   
  A zavartalan feladatellátás érdekében, az egyéb ügyekhez kapcsolódó írásos megkeresések átvétele a városháza portáján (5000 Szolnok, Kossuth tér 9.) folyamatos, az ügyeletben eljáró kollégák részére történő továbbításáról gondoskodnak.
   
  Az igazgatási szünetet követő első ügyfélfogadási napon 2023. augusztus 14-én hétfőn, már a szokásos munkarendben várják az ügyfeleket.

   

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Ötvenéves jubileumát ünnepli a pedagógiai szakszolgálat

  2024-04-17

  Fennállásának félévszázados jubileumát ünnepli a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Pedagógiai Szakszolgálat Szolnoki Tagintézménye, ebből az alkalomból Múlt és jövő a jelenben címmel rendeztek konferenciát a városháza dísztermében.

  A roma kultúra sokszínűségét mutatták meg a Szigligeti Színházban

  2024-04-12

  Második alkalommal ünnepelték gálaműsorral Szolnokon a roma kultúra napját. A Szigligeti Színházban tehetséges roma fiatalok és felnőttek álltak színpadra, hogy bemutassák tudásuk legjavát. A rendezvényen részt vett Sztojka Attila roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos és Szalay Ferenc polgármester.

  Változik a Véső úti strandfürdő nyitva tartása

  2024-03-28

  A Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft., mint a Véső úti strandfürdő üzemeltetője tájékoztatja Kedves Vendégeit, hogy a strandfürdő ideiglenes jelleggel - a nyári üzemeltetésre történő átállás miatt 2024. április 8-tól kezdődően nem üzemel.

  FELHÍVÁS villamos hálózatok környezetének tisztán tartására

  2024-03-27

  FELHÍVÁS villamos hálózatok környezetének tisztán tartására

  A szabadságharc hősei előtt tisztelgett Szolnok

  2024-03-15

  A százhetvenhat évvel ezelőtti 1848/49-es forradalomra és szabadságharcra emlékeztünk országszerte, így Szolnokon is. A Kossuth téren látványos és színes programmal várták az ünneplőket.