Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Dönts jól, a jövőd a tét!

 • Dönts jól, a jövőd a tét!
 • Dönts jól, a jövőd a tét!
 • 2011-11-17 08:31:00

  A Széchenyi Gimnázium tornacsarnokában mintegy 45 kiállító és általuk 100 szakma mutatkozik be a diákoknak, a programot szakmai bemutatók is színesítik, így téve vonzóbbá az adott intézményt, illetve szakterületet. A kiállító középiskolák, felnőttképző intézetek Jász-Nagykun-Szolnok megye egész területéről várják a pályaválasztás előtt álló diákokat, de a még szakképzetlen, fiatalok, vagy a pályamódosításra kényszerülő felnőttek is tájékozódhatnak a szakmákról, képzési lehetőségekről.

  A szakmai fórumokon az érdeklődők a szakképzés és a felnőttképzés területeit érintő legújabb változásokról kaphatnak információkat, míg a grafológiai tanácsadás, nyelvi szintfelmérők, képességvizsgáló programok a pályaválasztást, pályaorientációt segítik. Várhatóan nagy lesz az érdeklődés a külföldi képzési, ösztöndíj, illetve munkavállalási lehetőségek iránt. A „Szakmaszigeten” interaktív bemutatók, a színpadon az egyes iskolák diákjainak zenés, táncos előadásai színesítik a programot.
   
  A kiállítás szerdán 10.00-17.00 óráig, csütörtökön 9.00-16.00 óráig ingyenesen látogatható.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Új körforgalom és kerékpárút könnyíti a Véső úti strand és sporttelep megközelítését

  2023-02-02

  Szolnok önkormányzata jelentleg két projektet valósít meg a Véső úti Sporttelepen és annak környékén, a részletekről Szalay Ferenc polgármester és Molnár Iván önkormányzati képviselő tartott sajtótájékoztatót.

  Kálmándi Mihály-díjra várja a jelöléseket a város

  2023-02-01

  Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlése a város egészségügyi intézményeiben és a város egészségügyi ellátásának biztosításában tevékenykedők iránt érzett tisztelete és megbecsülése jeléül évente kiadható „Kálmándi Mihály-díj”-at alapított azok részére, akik a fenti szakterület helyi eredményei, értékei gyarapításában kiemelkedő tevékenységet nyújtanak.

  Módosultak a gázárkedvezmény igénybevételi szabályai

  2023-01-30

  A kormányrendelet módosítása jelentősen enyhíti az önálló lakásokkal szemben korábban megállapított követelményeket, és ezzel kiterjeszti a jogosultak körét.

  Újabb ötvenmillió forint a temető útjainak felújítására

  2023-01-26

  Egyperces felállással és néma főhajtással kezdődött a közgyűlés rendes januári ülése csütörtökön, Szalay Ferenc polgármester távollétében Fejér Andor vezetésével. A városháza dísztermében a jelenlévők a tavaly decemberben elhunyt dr. Kormosné Szombati Mártára, az önkormányzat korábbi Fidesz-KDNP színeiben munkálkodó képviselőjére emlékeztek.

  Káyhákkal segítik a rászoruló családokat

  2023-01-23

  Rászoruló szolnoki családok kaptak támogatást két alapítvány jóvoltából. A Katona József Úti Szolgáltató Pontban a pályázó a Miért Ne Közhasznú Humán Szolgáltató Alapítvány vezetője, Pappné Szabó Anita dr. Kállai Mária országgyűlési képviselővel és Szalay Ferenc polgármesterrel adott át három kályhát hátrányos helyzetű családoknak.