Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Bringás reggeli

 • Bringás reggeli
 • Bringás reggeli
 • 2021-09-03
  Szolnok Megyei Jogú Város az előző évekhez hasonlóan 2021-ben is csatlakozik a szeptember 16-22. között megrendezendő 20. Európai Mobilitási Héthez, melynek idei témája a „Fenntartható közlekedés a biztonság és egészség jegyében”. A kampány célja az egészséges, fenntartható  özlekedésre történő ösztönzés, a tiszta, közösségi és intelligens mobilitás, a tisztább közlekedési módok előnyeinek hangsúlyozása, Önkormányzatunk kiemelt fontossággal kezeli a környezetbarát és fenntartható városi közlekedés, a szolnoki kerékpáros turizmus, a kerékpáros közlekedés és a város kerékpárút-hálózatának népszerűsítését, ezért a hagyományokat követve immáron ötödik alkalommal,
   
  2021. szeptember 17-én reggel 06:30 és 08:30 között
   
  ismét a Kossuth téren várja a kerékpárral közlekedőket egy frissítő gyümölcslével, egy meleg kávéval, péksüteménnyel, gyümölccsel, jó  hangulattal, a kicsiket pedig meglepetés bringás ajándékkal.
   
  Programunk az autózás helyett a közösségi közlekedés használatára helyezi a
  hangsúlyt, a kerékpározás és gyaloglás mellett érvel.
   
  A Szolnok Rendőrkapitányság és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-
  főkapitányság is csatlakozott rendezvényünkhöz, melynek keretében kiegészítő szolgáltatásként „BikeSafe” kerékpár-regisztrációt biztosítanak az érdeklődők számára.
   
  Bringázz munkába, suliba, bringázz minden nap Szolnokon!
  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Újra Szépkorúak Akadémiája Szolnokon

  2021-09-17

  Az idősek körében igen népszerű programsorozat, a Szépkorúak Akadémiája idén is folytatódik.

  Ismét Bringás reggelizett Szolnok

  2021-09-17

  Az előző évekhez hasonlóan, Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata idén is megrendezte a nagysikerű Bringás reggelijét. 

  A hősök köztünk élnek

  2021-09-13

  Horváth Károly és Szabovik Tamás, két Szolnoki Hősök díjra jelölt kiváló szolnokival találkozott hétfőn Szalay Ferenc polgármester, akik ezen az alkalmon adta át elismeréseiket.

  Egy év kihagyás után újra gulyásünnep volt Szolnokon

  2021-09-12

  Bográcsok sokaságában készültek a különféle gulyásvariációk a zsúfolásig telt Tiszaligetben egy év kényszerű szünet után újra gulyásfesztivált rendeztek Szolnokon.

  Gulyásfesztivál huszonharmadjára is

  2021-09-08

  Szolnok tradicionális gasztronómiai fesztiválja a bográcsrengeteg mellett számos kulturális programmal is csalogatja a látogatókat.