Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Az Adorján Ildikó díj odaítélésére vár javaslatokat az önkormányzat

 • Az Adorján Ildikó díj odaítélésére vár javaslatokat az önkormányzat
 • Az Adorján Ildikó díj odaítélésére vár javaslatokat az önkormányzat
 • 2023-07-25

  F E L H Í V Á S

  Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata

  a város szociális és gyermekjóléti intézményeiben tevékenykedők iránti tisztelete és megbecsülése jeléül

  „ADORJÁN ILDIKÓ DÍJ”-at

  alapított azon személyek, illetve közösségek részére, akik a fenti szakterületek helyi eredményeinek, értékeinek gyarapításában magas színvonalú munkát végeznek és kiemelkedő teljesítményt nyújtanak.

  A díj 2023. évi odaítéléséhez az önkormányzat – az alábbiak figyelembevételével – kéri és várja a városban tevékenykedő természetes és jogi személyek, intézmények, érdekvédelmi-érdekképviseleti, társadalmi, civil és karitatív szervezetek, valamint az állampolgárok javaslatait:

  1./ A díj alapításának és adományozásának rendjét szabályozó rendelet alapján a díj minden olyan személynek vagy közösségnek adományozható, aki Szolnok város szociális és gyermekjóléti ellátásáért kimagasló tevékenységet folytat, illetve folytatott.

  2./ A javaslatnak tartalmaznia kell a díjra méltónak tartott személy, vagy közösség nevét, címét, valamint az elismerni kívánt tevékenység ismertetését. A javaslatokat írásban 2023. augusztus 15. napjáig kell eljuttatni Szolnok Megyei Jogú Város Polgármesteréhez.

  3./ A díj évente legfeljebb két személynek, vagy közösségnek adományozható. Megosztott díj kiadására egy szakmai közösségen belül van lehetőség.

  A díj plakettből és az odaítélést tanúsító oklevélből, valamint pénzjutalomból áll. A díj ünnepélyes keretek között a Szociális Munka Napja rendezvényen kerül átadásra.

  Szolnok, 2023. július 24.

  Szalay Ferenc

  Letölthető anyagok:
  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Ötvenéves jubileumát ünnepli a pedagógiai szakszolgálat

  2024-04-17

  Fennállásának félévszázados jubileumát ünnepli a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Pedagógiai Szakszolgálat Szolnoki Tagintézménye, ebből az alkalomból Múlt és jövő a jelenben címmel rendeztek konferenciát a városháza dísztermében.

  A roma kultúra sokszínűségét mutatták meg a Szigligeti Színházban

  2024-04-12

  Második alkalommal ünnepelték gálaműsorral Szolnokon a roma kultúra napját. A Szigligeti Színházban tehetséges roma fiatalok és felnőttek álltak színpadra, hogy bemutassák tudásuk legjavát. A rendezvényen részt vett Sztojka Attila roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos és Szalay Ferenc polgármester.

  Változik a Véső úti strandfürdő nyitva tartása

  2024-03-28

  A Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft., mint a Véső úti strandfürdő üzemeltetője tájékoztatja Kedves Vendégeit, hogy a strandfürdő ideiglenes jelleggel - a nyári üzemeltetésre történő átállás miatt 2024. április 8-tól kezdődően nem üzemel.

  FELHÍVÁS villamos hálózatok környezetének tisztán tartására

  2024-03-27

  FELHÍVÁS villamos hálózatok környezetének tisztán tartására

  A szabadságharc hősei előtt tisztelgett Szolnok

  2024-03-15

  A százhetvenhat évvel ezelőtti 1848/49-es forradalomra és szabadságharcra emlékeztünk országszerte, így Szolnokon is. A Kossuth téren látványos és színes programmal várták az ünneplőket.