Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Árusok, kézművesek jelentkezését várjuk!

 • Árusok, kézművesek jelentkezését várjuk!
 • Árusok, kézművesek jelentkezését várjuk!
 • 2022-04-12
  A Szolnoki Sportcentrum árusok és kézművesek jelentkezését várja a Családi Majális, a Szent István-napi, Tisza Hal Napja, illetve a Szolnoki Advent rendezvényekre.
   
  Jelentkezni a linkre kattintva, a jelentkezési lap kitöltésével lehet:
   
  Családi majális: https://szolsport.hu/uncategorized-hu/felhivas-csaladi-majalis/?fbclid=IwAR2scFAJDTlu5nhWceOYpy9Z_M4y6xCf2EVNQZjMLxwnlkNqFN1XErF0duI
   
  Szent István-napi rendezvény: https://szolsport.hu/uncategorized-hu/szent-istvan-nap-2022/
   
  Tiszai hal napja: https://szolsport.hu/kiemelt-rendezvenyek/9-tiszai-hal-napja-szolnoki-sparhelt-fesztival/?fbclid=IwAR15efyI-R0laKn11Hhrx_jXWAwBBrHByLYS0Ikr7WtyrrT9ikMHoZSsKyE
   
  Szolnoki Advent: https://szolsport.hu/kiemelt-rendezvenyek/advent-2022/?fbclid=IwAR0R77m99jmWMdI_Gep_-pbeU2iDqaZuR0VgwtQGyxz0-8mrnd1atb1LBnM

   

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  A roma kultúra sokszínűségét mutatták meg a Szigligeti Színházban

  2024-04-12

  Második alkalommal ünnepelték gálaműsorral Szolnokon a roma kultúra napját. A Szigligeti Színházban tehetséges roma fiatalok és felnőttek álltak színpadra, hogy bemutassák tudásuk legjavát. A rendezvényen részt vett Sztojka Attila roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos és Szalay Ferenc polgármester.

  Változik a Véső úti strandfürdő nyitva tartása

  2024-03-28

  A Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft., mint a Véső úti strandfürdő üzemeltetője tájékoztatja Kedves Vendégeit, hogy a strandfürdő ideiglenes jelleggel - a nyári üzemeltetésre történő átállás miatt 2024. április 8-tól kezdődően nem üzemel.

  FELHÍVÁS villamos hálózatok környezetének tisztán tartására

  2024-03-27

  FELHÍVÁS villamos hálózatok környezetének tisztán tartására

  A szabadságharc hősei előtt tisztelgett Szolnok

  2024-03-15

  A százhetvenhat évvel ezelőtti 1848/49-es forradalomra és szabadságharcra emlékeztünk országszerte, így Szolnokon is. A Kossuth téren látványos és színes programmal várták az ünneplőket.

  Ezüst Pelikán-díjjal ismerték el Udovecz György munkásságát

  2024-03-04

  A szolnoki csata talán a leglátványosabb szabadtéri rendezvénye Szolnoknak, évről-évre sokezer érdeklődőt vonz. Ehhez azonban sok-sok ember elkötelezett munkájára is szükség van, hiszen nem kis feladat a megszervezése.