Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

2012/13. TANÉVI JNK. SZOLNOK MEGYEI ALPESI SÍ DIÁKOLIMPIA és XI . KŐVÁRI TAMÁS NYILT DIÁK SÍBAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

2013-02-19

Kővári Tamás Alapítvány az Egészséges Életért
Telefon:56-344779, Fax:56-344779, Mobil: 06-20-5412103.

2012/13. TANÉVI  JNK. SZOLNOK MEGYEI ALPESI SÍ DIÁKOLIMPIA és XI . KŐVÁRI TAMÁS  NYILT DIÁK SÍBAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

A verseny célja:

  • A sísport népszerűsítése a diákok körében.
  • Korcsoportonként és nemenként a megyei diákolimpia bajnoki és a Kővári Tamás diák síbajnoki címek eldöntése alpesi sí sportágban.    
  • Méltó megemlékezés Kővári Tamásról, az alapítvány névadójáról, a Kővári Kupák odaítélése.


A verseny helye és ideje:
Szlovákia – Kokava
2013. március 16 . (szombat) 11.00 óra
 
A verseny rendezője:
Kővári Tamás Alapítvány az Egészséges Életért

Társrendezők:
J-NK-Szolnok Megyei Diáksport Tanács
Szolnok Városi Diáksport Bizottság.

Versenybíróság:
elnök: Kővári Lászlóné    SZDSB    
szakmai elnök h.: Marik Tamás JNKSZ MDST
indítás, értékelés: ifj. Marik Tamás Szolnoki Síklub    
időmérés: Apjok Ferenc Magyar Sí Szövetség
                       
A verseny résztvevői: A megye alap és középfokú oktatási intézményeinek tanulói, akiket iskolájuk  a megadott határidőig, létszámmegkötés nélkül benevez. Valamennyi versenyszám-ban indulhatnak – saját korcsoportjukban – megyén kívüli versenyzők is, értékelésükre azon-ban kizárólag a Diák Síbajnokság keretében kerül sor.

Korcsoportok:
I. kcs.: 2004, vagy később születettek.
II. kcs.: 2002 – 2003-ben születettek.
III. kcs.: 2000 – 2001-ben születettek.
IV. kcs.: 1998 – 1999-ben születettek.
V. kcs.: 1996 – 1997-ban születettek.
VI. kcs.: 1993 – 1995-ben születettek.

A Diák Síbajnokságon  indulhatnak a megye főiskolásai is VII. korcsoportban  azok, akik 1990-ben vagy előtte születtek. Valamennyi versenyszámban mindenki csak a saját korcso-portjában versenyezhet -  felversenyzési lehetőség nincs.

Versenyszámok: minden korcsoportban és nemben óriás műlesiklás, I,II, III, IV,V, VI. kor-csoport indulási sorrendben. A VII. korcsoport a befejező versenyszám.

A helyezések eldöntése: A helyezéseket minden korcsoportban  egy  futam alapján döntjük el.

Igazolás: A tanévre érvényesített diákigazolvány és  orvosi engedély alapján.

Díjazás: Az I-III. helyezettek érmet és oklevelet , IV-VI. helyezettek oklevelet kapnak külön  a Diákolimpiai és külön az Diák Síbajnokság  eredménye alapján – ide  a nem megyei részt-vevők is beszámíthatnak.

A Kővári Tamás Emlékserleget  kap:  a versenybíróság döntése alapján a legtöbb résztvevővel és legeredményesebben szereplő iskola , legszebb stílusban síző fiú és leány versenyző.

Nevezés: a kovari.alapitvany@gmail.com e-mail címen, vagy az 06- 56-344-779 fax számon lehet 2013. március 01 – én 12.00 óráig beérkezően a mellékelt nevezési lapon. A nevezéseket nemcsak az iskolákon keresztül, ha-nem önállóan ( szülőn keresztül) is lefogadjuk a fenti határidőn belül.

Költségek: A rendezés költségeit a rendezők a nevezési díjból fedezik, a díjazás költségei a Kővári Tamás Alapítvány az Egészséges Életért  szervezetet terhelik. A versenyre minden nevező 5 Euro költség hozzájárulást köteles fizetni a helyszínen. Szlovákiában Euro a hivatalos fizető eszköz, az alapítvány a befizetetésről a helyszínen számlát tud adni.

Egyebek:

  • A versenyen mindenki saját felelősségére indul! E napra balesetbiztosítás egyénileg köt-hető.  A helyszínen értékmegőrzést nem vállalunk!
  • Sífelszerelésről a versenyzők önállóan gondoskodnak, sisak viselése ajánlott, a versenyen elektromos időmérőt alkalmazunk, a versenyzők rajtszámot kapnak..
  • Előző napon ( március 15 – én )  edzéslehetőség saját szervezésben lehetséges.
  • Akik élnek az edzéslehetőséggel, azok szállásukat önállóan intézik.
  • A versenyzők és kísérőik önállóan  utaznak, de 10.30 óráig érkezzenek meg a verseny-pálya melletti melegedőhöz és Marik Tamásnál jelentkezzenek.
  • Az étkezést a résztvevők önállóan oldják meg.
  • Az eredményhirdetés várhatóan a versenyt követő egy óra múlva lesz a versenypálya melletti dobogónál..
  • A versenyt legalább 50 fő nevezése esetén tartjuk meg, ekkor nem ráfizetéses. Amennyi-ben a versenyre kevés nevezés érkezik, vagy nem lesz hó, úgy a nevezett iskolát telefonon Marik Tamás (30-3261607)  és  Kővári Lászlóné legkésőbb március 12 -ig értesíti a verseny elmaradásáról ( ezért a nevezéssel együtt a telefon elérhetőséget kérjük megadni!).
  • A versenykiírásban rögzítettek megváltoztatási jogát a lebonyolításban fenntartjuk.



Szolnok, 2013.február 12.

Kővári Tamás Alapítvány az Egészséges Életért
Jász-Nagykun-Szolnok                     Szolnok Városi Diáksport
Megyei Diáksport Tanács                            Bizottság

VISSZA

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

További hírek

1500-nál is több laptopot kapnak a szolnoki diákok

2024-04-30

A kormány ebben a ciklusban a magyar köznevelés digitalizációját tűzte ki célul - jelentette ki dr. Maruzsa Zoltán, a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára a hétfői notebook-átadáson.

Átadták a megújult Véső úti Sportközpontot

2024-04-26
A sport jellemformáló, olyan erényekre tanít, amelyek aztán az egész élet során elkísérhetnek és a legnagyobb küzdelmekben segítenek, ilyen az alázat, a kitartás, a fegyelem és az együttműködés - mondta Schmidt Ádám a megújult Véső úti Sportközpont ünnepélyes átadásán pénteken.

Döntött a közgyűlés: ingyenes lesz a tömegközlekedés a diákok számára

2024-04-25
Szeptember 1-jétől ingyenessé válik a helyi tömegközlekedés a szolnoki diákok számára, de a képviselőtestület a helyi felsőoktatás fejlesztéséről, a parkolás könnyítéséről is tárgyalt csütörtökön.

Dr. Lőrincz Ambrusra emlékeznek

2024-04-25
2024. május 3-án 14 óra 30 perckor a Szolnoki Római Katolikus Temető nagy ravatalozójában szeretettel várjuk mindazokat akik ismerték és szerették, hogy közösen emlékezzünk meg róla.

Ötvenéves jubileumát ünnepli a pedagógiai szakszolgálat

2024-04-17

Fennállásának félévszázados jubileumát ünnepli a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Pedagógiai Szakszolgálat Szolnoki Tagintézménye, ebből az alkalomból Múlt és jövő a jelenben címmel rendeztek konferenciát a városháza dísztermében.