Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Kinevezték a Szolnoki Járási Hivatal új vezetőjét

 • Kinevezték a Szolnoki Járási Hivatal új vezetőjét
 • Kinevezték a Szolnoki Járási Hivatal új vezetőjét
 •  

  A törökszentmiklósi járás eddigi vezetője veszi át Jász-Nagykun-Szolnok megye legnagyobb járási hivatalának vezetői feladatát. Dr. Botka János Hunort nevezte ki a Szolnoki Járási Hivatal vezetőjévé a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

  A 2021. október 15-étől érvényes kinevezéshez a javaslattevő dr. Berkó Attila kormánymegbízott, dr. Kállai Mária térségi országgyűlési képviselő, és Szalay Ferenc polgármester is gratulált. Az új hivatalvezető személyében tapasztalt közigazgatási szakember érkezett a megye legnagyobb járási hivatalának élére.

  Dr. Botka János Hunor 2000-ben kezdte köztisztviselői pályafutását a szolnoki gyermekotthon élén, amelyet hét évig vezetett. Ezután Szolnokon volt osztályvezető-helyettes az akkori okmányirodában, majd osztályvezető a gyámhivatalban. 2012-től ez idáig vezette a törökszentmiklósi járást, munkája alatt stabil, a térség társadalmi életében beágyazott hivatal épült ki, amelyet ismernek, elismernek.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Alkotói pályázat indul a klímavédelem jegyében

  2021-12-07

  Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata a Széchenyi 2020 Környezet és Energiahatékonyság Operatív Programban (KEHOP) sikeresen pályázott, ennek  keretében – több környezeti szemléletformálási tevékenység/program mellett – Szolnok város általános és középiskolásai részére rajz- fotó és videópályázatot hirdet

  Átadták az újjászületett tiszaligeti játszóteret

  2021-12-04

  A Mikulás is ellátogatott szombaton az újjászületett tiszaligeti játszótérre, ahol zene, napsütés, meleg tea és rengeteg új játék várta a gyerekeket.

  AZ ÉLTETŐ VÍZ! - alkotói pályázat

  2021-12-02

  Alkoss és nyerj a karácsonyfa alá meglepetést! Várjuk 12-18 éves diákok alkotásait ( rajz, festmény, montázs, fotó, videó) vízvédelem témakörben.

  Zsidó hittankönyv bemutatóját tartották Szolnokon

  2021-12-01

  Több mint hét és fél millió forinttal támogatta a kormány a zsidó hittankönyvsorozat újabb, az ötödik osztályosoknak szóló kötetét - közölte a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára szerdán, a Szolnoki Galériában tartott sajtótájékoztatón.

  Ismét Szolnokon a Coop Mikulás Kisvonat

  2021-11-29

  A hagyományokat folytatva immáron tizennegyedik alkalommal indul útjára a Coop Mikulás kisvonat december 5-6-án 15-19 óra között.