Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

A környezettudatos Szolnokért!

 • A környezettudatos Szolnokért!
 • A környezettudatos Szolnokért!
 • 2021-05-21

  Egy busz a környezettudatosság jegyében? Károsanyag-kibocsájtás nélkül? Igen, mindez már elérhető Szolnokon is a Zöld Busz Program támogatásával.

  A Zöld Busz Demonstrációs Mintaprojekt újabb állomásaként Szolnok város kapott lehetőséget környezetbarát elektromos autóbusz kipróbálására. A megyeszékhely lakosai díjmentesen vehetik igénybe 2021. május 24-től június 20-ig a SOR NS 12- electric típusú busz szolgáltatásait.

  Várjuk ingyenes járatunkon, utazzon velünk, kövesse figyelemmel az adott, aktuális heti menetrendet!

   

   

  Letölthető anyagok:
  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Négy vadonatúj busz áll munkába Szolnok térségében

  2021-06-22
  Szolnok elővárosi vonalain (Abony, Besenyszög, Rákóczifalva irányába) is megkezdik szolgálatukat a Volánbusz új, MAN Lion’s City GL A23 típusú csuklós járművei. 

  Szombattól keddig hőségriasztás van érvényben!

  2021-06-18

  Szombattól hőségriasztást rendelt el az országos tisztifőorvos, a másodfokú intézkedés kedd éjfélig lesz érvényben. A város több pontján állítanak fel párakapukat is. 

  Kerékpárút felújítási munkálatok kezdődnek

  2021-06-18

  2021. június 21-én (hétfő) 20 órától megkezdődik a belvárosi Tisza-híd és „százlábú híd” közötti kerékpárút rekonstrukciója töltés megerősítéssel, védőkorlátcserével a felvonulási munkaterület elhatárolásával és az ideiglenes forgalomkorlátozás kiépítésével.

  Laskossági egyeztetés, véleményezés

  2021-06-18

  Településfejlesztési koncepció lakossági egyeztetése

  Vidáman indult a szünidő 130 halmozottan hátrányos helyzetű gyermeknek Szolnokon

  2021-06-16

  Nyárindító, könnyed bábelőadásra invitálta a Verseghy Ferenc Könyvtár a településen élő hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű családok gyermekeit. Az előadás csaknem minden évben megrendezésre kerül, azonban a jelenlegi járványhelyzetre való tekintettel a rendezvény a könyvtár előtt, a Kossuth téren volt.