Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Felhívás díjak adományozásának javaslatára ("Kaposvári Gyula-díj", "Laki Kálmán-díj", "Szolnok Város Sportjáért Díj", "Szurmay Ernő-díj", "Tiszavirág Turisztikai Díj")

 

F E  L  H  Í  V  Á  S

 

Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlése:

 

- a kultúra munkásai iránt érzett tisztelet és megbecsülésének jeléül Kaposvári Gyula-díjat,

- a városunkban tudományos tevékenységet végzők iránt érzett tisztelete és megbecsülése jeléül Laki Kálmán-díjat,

- a pedagógusok iránt érzett tiszteletének és megbecsülésének jeléül Szurmay Ernő-díjat,

- a városunkban a sport területén kiemelkedő eredményt, szakmai tevékenységet végzők iránt érzett tisztelete, megbecsülése és elismerése jeléül Szolnok Város Sportjáért Díjat

-  a városunkban a turizmus és az idegenforgalom területén kiemelkedő eredményt, szakmai tevékenységet végzők iránt érzett tisztelete, megbecsülése és elismerése jeléül pedig Tiszavirág Turisztikai Díjatalapított.

 

A díjak adományozását javaslattétellel kezdeményezheti minden természetes és jogi személy vagy közösség. A javaslatnak tartalmaznia kell a díjra méltónak tartott személy, vagy közösség nevét, címét, valamint az elismerni kívánt tevékenység ismertetését. A javaslatokat 2021. október 31-ig írásban kell eljuttatni Szolnok Megyei Jogú Város polgármesteréhez. Amennyiben a díj adományozására javaslatot tevő a felterjesztésében ezt kifejezetten kéri, felterjesztését a soron következő évben is figyelembe kell venni a döntés meghozatalakor, ha a felterjesztett személy díjadományozásban a felterjesztés évében nem részesül. A javaslattételekkel kapcsolatos részletes felhívások a www.szolnok.hu oldalon találhatók.

 

Szalay Ferenc                                  

Szolnok Megyei Jogú Város Polgármestere      

VISSZA

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

További hírek

Alkotói pályázat indul a klímavédelem jegyében

2021-12-07

Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata a Széchenyi 2020 Környezet és Energiahatékonyság Operatív Programban (KEHOP) sikeresen pályázott, ennek  keretében – több környezeti szemléletformálási tevékenység/program mellett – Szolnok város általános és középiskolásai részére rajz- fotó és videópályázatot hirdet

Átadták az újjászületett tiszaligeti játszóteret

2021-12-04

A Mikulás is ellátogatott szombaton az újjászületett tiszaligeti játszótérre, ahol zene, napsütés, meleg tea és rengeteg új játék várta a gyerekeket.

AZ ÉLTETŐ VÍZ! - alkotói pályázat

2021-12-02

Alkoss és nyerj a karácsonyfa alá meglepetést! Várjuk 12-18 éves diákok alkotásait ( rajz, festmény, montázs, fotó, videó) vízvédelem témakörben.

Zsidó hittankönyv bemutatóját tartották Szolnokon

2021-12-01

Több mint hét és fél millió forinttal támogatta a kormány a zsidó hittankönyvsorozat újabb, az ötödik osztályosoknak szóló kötetét - közölte a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára szerdán, a Szolnoki Galériában tartott sajtótájékoztatón.

Ismét Szolnokon a Coop Mikulás Kisvonat

2021-11-29

A hagyományokat folytatva immáron tizennegyedik alkalommal indul útjára a Coop Mikulás kisvonat december 5-6-án 15-19 óra között.