Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Megvalósultak a célok – dr. Lengyel Györgyi beszámolója

 • Megvalósultak a célok – dr. Lengyel Györgyi beszámolója
 • Megvalósultak a célok – dr. Lengyel Györgyi beszámolója
 • 2012-02-15 11:53:00

  A megyei és városi beszámolót követően tegnap a kormányhivatal előző évének értékelésére került sor a Hozam Klubban. 

   

  Dr. Lengyel Györgyi kormánymegbízott beszámolójában elmondta, a kormányhivatal elsődleges feladata az átszervezés és a munkafolyamatok zökkenőmentes kialakítása volt. A kitűzött célok megvalósultak, csökkent a hatósági ügyintézés ideje és kialakult egy hatékonyabb, költségtakarékosabb közigazgatás - tette hozzá a kormánymegbízott.

   

  A kormányablak működésének tapasztalatairól is beszélt dr. Lengyel Györgyi. Elmondta, hogy a korábbi, gyakran több mint 30 napos ügyintézési időt sikerült lecsökkenteni 10-15 napra. Hozzáfűzte: annak ellenére, hogy az ügyfelek akár 4 óra után is felkereshetik a kormányablakot, az évtizedes szokásokon nehéz változtatni, továbbra is a délelőtti órák a legforgalmasabbak.

   

  A kormányhivatal a megyében 9 településen van jelen, a 15 szervezet 894 álláshellyel működik. A hivatal átszervezése tovább folytatódik, hiszen a tanügyi, oktatási ügyintézés még a közeljövőben valósul meg. 

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Új körforgalom és kerékpárút könnyíti a Véső úti strand és sporttelep megközelítését

  2023-02-02

  Szolnok önkormányzata jelentleg két projektet valósít meg a Véső úti Sporttelepen és annak környékén, a részletekről Szalay Ferenc polgármester és Molnár Iván önkormányzati képviselő tartott sajtótájékoztatót.

  Kálmándi Mihály-díjra várja a jelöléseket a város

  2023-02-01

  Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlése a város egészségügyi intézményeiben és a város egészségügyi ellátásának biztosításában tevékenykedők iránt érzett tisztelete és megbecsülése jeléül évente kiadható „Kálmándi Mihály-díj”-at alapított azok részére, akik a fenti szakterület helyi eredményei, értékei gyarapításában kiemelkedő tevékenységet nyújtanak.

  Módosultak a gázárkedvezmény igénybevételi szabályai

  2023-01-30

  A kormányrendelet módosítása jelentősen enyhíti az önálló lakásokkal szemben korábban megállapított követelményeket, és ezzel kiterjeszti a jogosultak körét.

  Újabb ötvenmillió forint a temető útjainak felújítására

  2023-01-26

  Egyperces felállással és néma főhajtással kezdődött a közgyűlés rendes januári ülése csütörtökön, Szalay Ferenc polgármester távollétében Fejér Andor vezetésével. A városháza dísztermében a jelenlévők a tavaly decemberben elhunyt dr. Kormosné Szombati Mártára, az önkormányzat korábbi Fidesz-KDNP színeiben munkálkodó képviselőjére emlékeztek.

  Káyhákkal segítik a rászoruló családokat

  2023-01-23

  Rászoruló szolnoki családok kaptak támogatást két alapítvány jóvoltából. A Katona József Úti Szolgáltató Pontban a pályázó a Miért Ne Közhasznú Humán Szolgáltató Alapítvány vezetője, Pappné Szabó Anita dr. Kállai Mária országgyűlési képviselővel és Szalay Ferenc polgármesterrel adott át három kályhát hátrányos helyzetű családoknak.