Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

A 120 éves Szolnoki Művésztelep Continuum című kiállításának megnyitója

Program kezdete:
2022-06-24 16:00
Program vége:
2022-07-09 18:00
Helyszín:
Aba-Novák Agóra Kulturális Központ
Szervező:
Program típusa:
kiállítás
 
2022. június 24-én, pénteken 16 órára az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ, Agóra Galériája
 
A jubileumi tárlat különlegessége, hogy olyan szolnoki nagymesterek eredeti munkáit láthatjuk mint Mednyánszky László, Kléh János, Aba-Novák Vilmos vagy Borbereki Kovács Zoltán, akiknek alkotásaira a Szolnoki Művésztelepen élő és a Művésztelephez kötődő - műveikkel ebben a pillanatban is a magyar művészet történetét író - alkotók reflektálnak.
 
A kiállítás hivatalosan is megnyitja a XVIII. ARTjáró Összművészeti Fesztivál július 1-2-i programsorozatát, ami idén a legendák és ünnepeltjei miatt is különleges. Simon Ferenc szobrászművész születésnapjának 100. évfordulójára emlékezünk, Pogány Gábor Benő Munkácsy-díjas szobrászművészt pedig 60. születésnapján egy különleges kiállítással köszöntjük. Legendás fellépőink között megtalálható Hobo és az Európa kiadó valamint sok nagyszerű koncert, előadás, családi és összművészeti program.
Várjuk szeretettel Önt, családját és barátait a 120 éves Szolnoki Művésztelep árnyas kertjében!
 
Legyen része a történetünknek!

További programok