Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

2019. szeptember 5-én a turisztikai szektorban dolgozó szakemberek részére

Program kezdete:
2019-09-05 08:00
Program vége:
2019-09-05 15:00
Helyszín:
Városháza díszterme
Szervező:
Program típusa:
rendezvény
Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata komoly energiákat fordít a turizmus fejlesztésére, a város értékeinek megismertetésére, ezért folyamatosan az együttműködés, partnerség kialakításán dolgozunk. 
 
Célunk, hogy a fogadóközösség egésze megfelelő szemlélettel viszonyuljon a turizmushoz és a látogatók ne csak a turisztikai létesítményekben, attrakcióknál kapjanak igényeiket kielégítő szolgáltatásokat, hanem valóban pozitív élményekkel gazdagodjanak szolnoki tartózkodásuk során. 
 
Terveink között mindig is szerepelt egy, a turisztikai szektorban tevékenykedő szakemberek Szolnokkal kapcsolatos ismereteinek bővítését szolgáló térítésmentes szakmai nap megszervezése, kiegészítve egy tematikus városnéző túrával, melynek eredményeként megvalósulhat a kollégák városi turizmus iránti elkötelezettségének, lokálpatriotizmusának erősítése, illetve a helyi turisztikai, kulturális értékek széles körű megismertetése. 
 
A szakmai napon történő részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött: Amennyiben felkeltette érdeklődését  felhívásunk, jelentkezését 2019. augusztus 15-ig várjuk a marketing@ph.szolnok.hu e-mail címre.
 
Várjuk szeretettel!

További programok