Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Humán Igazgatóság - Szociális és Integrációs Osztály

VISSZA

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

További hírek

LAKOSSÁGI KÉRDŐÍV

2021-10-18
Jelenleg készül Szolnok Megyei Jogú Város és térsége Fenntartható Városfejlesztési Stratégiája (FVS). Ez a dokumentum képezi az alapját a város és térsége EU-s támogatásból megvalósuló fejlesztéseinek 2021-2027 között, emellett a térségben megvalósuló valamennyi jövőbeni fejlesztést is megalapozza.

Kinevezték a Szolnoki Járási Hivatal új vezetőjét

2021-10-15

Dr. Botka János Hunor veszi át Jász-Nagykun-Szolnok megye legnagyobb járási hivatalának vezetői feladatát.

Az MVM biztosítja péntektől a távfűtést Szolnokon

2021-10-15

Péntek reggel hat órától az Alfa-Nova Kft. helyett az MVM Oroszlányi Távhőtermelő és Szolgáltató Zrt. (MVM OTSZ Zrt.) lesz a megyeszékhely távhőszolgáltatója.

Új gyártórészleget avattak a Béres Gyógyszergyár Zrt. szolnoki telephelyén

2021-10-12

Új gyártórészleget avattak Varga Mihály pénzügyminiszter részvételével kedden a magyar tulajdonú Béres Gyógyszergyár Zrt. szolnoki telephelyén.

Hatmillió forintot gyűjtöttek a szolnokiak a Hetényi Géza Kórháznak

2021-10-11

Szép eredménnyel zárult a Richter Egészségváros program a Kossuth téren. A szolnoki lakosság már ismerősként köszönthette a rendezvényt, melynek során 6 023 900 forint adomány gyűlt össze a Hetényi Géza Kórháznak, melyből az intézmény az élelmezési osztály fejlesztését tervezi.