Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Újra Szépkorúak Akadémiája Szolnokon

 • Újra Szépkorúak Akadémiája Szolnokon
 • Újra Szépkorúak Akadémiája Szolnokon
 • 2021-09-17

  A már korábban is megszokott magas színvonalon, szakavatott előadók vezetik be az érdeklődőket egy-egy hasznos vagy érdekes témába. Érdemes élni a lehetőséggel!

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Hazánk és a megyeszékhely gazdasági fejlődéséről tájékoztattak

  2021-10-20

  Hollik István, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója tartott sajtótájékoztatót a hazai gazdaság közelmúltban elért eredményeiről a Galéria Étteremben.

  Lakossági kérdőív

  2021-10-18
  Jelenleg készül Szolnok Megyei Jogú Város és térsége Fenntartható Városfejlesztési Stratégiája (FVS). Ez a dokumentum képezi az alapját a város és térsége EU-s támogatásból megvalósuló fejlesztéseinek 2021-2027 között.

  Kinevezték a Szolnoki Járási Hivatal új vezetőjét

  2021-10-15

  Dr. Botka János Hunor veszi át Jász-Nagykun-Szolnok megye legnagyobb járási hivatalának vezetői feladatát.

  Az MVM biztosítja péntektől a távfűtést Szolnokon

  2021-10-15

  Péntek reggel hat órától az Alfa-Nova Kft. helyett az MVM Oroszlányi Távhőtermelő és Szolgáltató Zrt. (MVM OTSZ Zrt.) lesz a megyeszékhely távhőszolgáltatója.

  Új gyártórészleget avattak a Béres Gyógyszergyár Zrt. szolnoki telephelyén

  2021-10-12

  Új gyártórészleget avattak Varga Mihály pénzügyminiszter részvételével kedden a magyar tulajdonú Béres Gyógyszergyár Zrt. szolnoki telephelyén.