Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Szúnyoghelyzet: légi kémiai és biológiai beavatkozás is lesz

 • Szúnyoghelyzet: légi kémiai és biológiai beavatkozás is lesz
 • Szúnyoghelyzet: légi kémiai és biológiai beavatkozás is lesz
 • 2021-06-08
  2021-ben ezen a héten már hetedik alkalommal lesz légi biológiai szúnyogirtás, és – dr. Kállai Mária képviselő asszony és Szalay Ferenc polgármester közbenjárására – a Nemzeti Népegészségügyi Központ határozatban ideiglenesen engedélyezte a légi kémiai kezelést is.
   
  Ez utóbbi először ezen a héten, várhatóan csütörtökön történik – a legfertőzöttebb helyeken - földi kémiai kezeléssel összekötve.
   
  A tavalyit is meghaladó összeg, több mint 64 millió forint áll önkormányzatunk rendelkezésre a szúnyoghelyzet kezelésére. 2020-ban minden eddiginél többször, közel 30 alakommal volt szúnyogirtás, reméljük, az idei helyzet nem fajul idáig. Központi, kistérségi, önkormányzati források teszik lehetővé a beavatkozásokat.
  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Szombattól keddig hőségriasztás van érvényben!

  2021-06-18

  Szombattól hőségriasztást rendelt el az országos tisztifőorvos, a másodfokú intézkedés kedd éjfélig lesz érvényben. A város több pontján állítanak fel párakapukat is. 

  Kerékpárút felújítási munkálatok kezdődnek

  2021-06-18

  2021. június 21-én (hétfő) 20 órától megkezdődik a belvárosi Tisza-híd és „százlábú híd” közötti kerékpárút rekonstrukciója töltés megerősítéssel, védőkorlátcserével a felvonulási munkaterület elhatárolásával és az ideiglenes forgalomkorlátozás kiépítésével.

  Laskossági egyeztetés, véleményezés

  2021-06-18

  Településfejlesztési koncepció lakossági egyeztetése

  Vidáman indult a szünidő 130 halmozottan hátrányos helyzetű gyermeknek Szolnokon

  2021-06-16

  Nyárindító, könnyed bábelőadásra invitálta a Verseghy Ferenc Könyvtár a településen élő hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű családok gyermekeit. Az előadás csaknem minden évben megrendezésre kerül, azonban a jelenlegi járványhelyzetre való tekintettel a rendezvény a könyvtár előtt, a Kossuth téren volt.

  Elbúcsúztatták Balázs Pétert

  2021-06-14

  A Szigligeti Színházat 2007 óta vezető igazgató a hétfői évadzáró társulati ülésen köszönt le. A teátrum igazgatója július 1-jétől Barabás Botond Jászai Mari-díjas színművész lesz.