Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Nagylelkű felajánlással segít egy szolnoki cég

 • Nagylelkű felajánlással segít egy szolnoki cég
 • Nagylelkű felajánlással segít egy szolnoki cég
 • 2021-05-26
  Jelentős mennyiségű, több mint 2400 darab antimikrobiális fertőtlenítő kéz- és bőrvédő krémet ajánlott fel egy szolnoki cég az önkormányzatnak.
   
  Nagy Viktor elsősorban mint világ és Európa-bajnok, sokszoros magyar bajnok vízilabdázó közismert, de talán egyre többen kötik össze a nevét az általa vezetett Immunetec nevű céggel is, amely a pandémia során több alkalommal segített, illetve vett részt a védekezésben. - olvasható a polgármester közösségi oldalán.
   
  Nagy Viktor az átadáson hangsúlyozta, hogy szolnokiként fontosnak tartja a helyi közösség támogatását, amelytől emberként és sportolóként is sokat kapott. Az adományért Szalay Ferenc polgármester és dr. Sbestyén Ildikó jegyző mondott köszönetet.
   
  A felajánlott termékekből az SZKTT Egyesített Szociális Intézmény, a Hetényi Géza Kórház és Rendelőintézet, a Humán Szolgáltató Központ, az NHSZ, az Egészségügyi és Bölcsődei Igazgatóság, a rendőrség, a MÁV Kórház, szolnoki óvodák, a tűzoltóság és a polgármesteri hivatal kap.
  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Négy vadonatúj busz áll munkába Szolnok térségében

  2021-06-22
  Szolnok elővárosi vonalain (Abony, Besenyszög, Rákóczifalva irányába) is megkezdik szolgálatukat a Volánbusz új, MAN Lion’s City GL A23 típusú csuklós járművei. 

  Szombattól keddig hőségriasztás van érvényben!

  2021-06-18

  Szombattól hőségriasztást rendelt el az országos tisztifőorvos, a másodfokú intézkedés kedd éjfélig lesz érvényben. A város több pontján állítanak fel párakapukat is. 

  Kerékpárút felújítási munkálatok kezdődnek

  2021-06-18

  2021. június 21-én (hétfő) 20 órától megkezdődik a belvárosi Tisza-híd és „százlábú híd” közötti kerékpárút rekonstrukciója töltés megerősítéssel, védőkorlátcserével a felvonulási munkaterület elhatárolásával és az ideiglenes forgalomkorlátozás kiépítésével.

  Laskossági egyeztetés, véleményezés

  2021-06-18

  Településfejlesztési koncepció lakossági egyeztetése

  Vidáman indult a szünidő 130 halmozottan hátrányos helyzetű gyermeknek Szolnokon

  2021-06-16

  Nyárindító, könnyed bábelőadásra invitálta a Verseghy Ferenc Könyvtár a településen élő hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű családok gyermekeit. Az előadás csaknem minden évben megrendezésre kerül, azonban a jelenlegi járványhelyzetre való tekintettel a rendezvény a könyvtár előtt, a Kossuth téren volt.