Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Bringás reggeli

 • Bringás reggeli
 • Bringás reggeli
 • 2021-09-03
  Szolnok Megyei Jogú Város az előző évekhez hasonlóan 2021-ben is csatlakozik a szeptember 16-22. között megrendezendő 20. Európai Mobilitási Héthez, melynek idei témája a „Fenntartható közlekedés a biztonság és egészség jegyében”. A kampány célja az egészséges, fenntartható  özlekedésre történő ösztönzés, a tiszta, közösségi és intelligens mobilitás, a tisztább közlekedési módok előnyeinek hangsúlyozása, Önkormányzatunk kiemelt fontossággal kezeli a környezetbarát és fenntartható városi közlekedés, a szolnoki kerékpáros turizmus, a kerékpáros közlekedés és a város kerékpárút-hálózatának népszerűsítését, ezért a hagyományokat követve immáron ötödik alkalommal,
   
  2021. szeptember 17-én reggel 06:30 és 08:30 között
   
  ismét a Kossuth téren várja a kerékpárral közlekedőket egy frissítő gyümölcslével, egy meleg kávéval, péksüteménnyel, gyümölccsel, jó  hangulattal, a kicsiket pedig meglepetés bringás ajándékkal.
   
  Programunk az autózás helyett a közösségi közlekedés használatára helyezi a
  hangsúlyt, a kerékpározás és gyaloglás mellett érvel.
   
  A Szolnok Rendőrkapitányság és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-
  főkapitányság is csatlakozott rendezvényünkhöz, melynek keretében kiegészítő szolgáltatásként „BikeSafe” kerékpár-regisztrációt biztosítanak az érdeklődők számára.
   
  Bringázz munkába, suliba, bringázz minden nap Szolnokon!
  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Hazánk és a megyeszékhely gazdasági fejlődéséről tájékoztattak

  2021-10-20

  Hollik István, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója tartott sajtótájékoztatót a hazai gazdaság közelmúltban elért eredményeiről a Galéria Étteremben.

  Lakossági kérdőív

  2021-10-18
  Jelenleg készül Szolnok Megyei Jogú Város és térsége Fenntartható Városfejlesztési Stratégiája (FVS). Ez a dokumentum képezi az alapját a város és térsége EU-s támogatásból megvalósuló fejlesztéseinek 2021-2027 között.

  Kinevezték a Szolnoki Járási Hivatal új vezetőjét

  2021-10-15

  Dr. Botka János Hunor veszi át Jász-Nagykun-Szolnok megye legnagyobb járási hivatalának vezetői feladatát.

  Az MVM biztosítja péntektől a távfűtést Szolnokon

  2021-10-15

  Péntek reggel hat órától az Alfa-Nova Kft. helyett az MVM Oroszlányi Távhőtermelő és Szolgáltató Zrt. (MVM OTSZ Zrt.) lesz a megyeszékhely távhőszolgáltatója.

  Új gyártórészleget avattak a Béres Gyógyszergyár Zrt. szolnoki telephelyén

  2021-10-12

  Új gyártórészleget avattak Varga Mihály pénzügyminiszter részvételével kedden a magyar tulajdonú Béres Gyógyszergyár Zrt. szolnoki telephelyén.