Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Bölcsődei beiratkozás rendje

 • Bölcsődei beiratkozás rendje
 • Bölcsődei beiratkozás rendje
 • 2021-05-18
  Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az Egészségügyi és Bölcsődei Igazgatóság felvételt hirdet a 2021. szeptember 1-től kezdődő nevelési évre.
   
  A bölcsődei felvételi jelentkezési lap letölthető: https://ebigszolnok.hu/  vagy személyesen a bölcsődékben, a bölcsődevezetőktől lehet igényelni 2021. 05. 25.-tól munkanapokon 8.00-14.00 óra között. A jelentkezési lapon 3 bölcsődét kell megjelölni.
   
  A leadás, beküldés legkésőbbi határideje 2021. 06. 04.
   
  A bölcsődei felvétellel kapcsolatos részletes információ megtalálható a Tájékoztatóban és az intézmény honlapján https://ebigszolnok.hu/ 
   
  Kérdéseikkel forduljanak bizalommal a bölcsődék vezetőihez, akik segítségükre lesznek azok megválaszolásában. 
   
  Egészségügyi és Bölcsődei Igazgatóság
   
  Részletes tájékoztató: https://info.szolnok.hu/polgarmesteri-hivatal-m3/bolcsodei-beiratkozas-rendje-n11030
  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Négy vadonatúj busz áll munkába Szolnok térségében

  2021-06-22
  Szolnok elővárosi vonalain (Abony, Besenyszög, Rákóczifalva irányába) is megkezdik szolgálatukat a Volánbusz új, MAN Lion’s City GL A23 típusú csuklós járművei. 

  Szombattól keddig hőségriasztás van érvényben!

  2021-06-18

  Szombattól hőségriasztást rendelt el az országos tisztifőorvos, a másodfokú intézkedés kedd éjfélig lesz érvényben. A város több pontján állítanak fel párakapukat is. 

  Kerékpárút felújítási munkálatok kezdődnek

  2021-06-18

  2021. június 21-én (hétfő) 20 órától megkezdődik a belvárosi Tisza-híd és „százlábú híd” közötti kerékpárút rekonstrukciója töltés megerősítéssel, védőkorlátcserével a felvonulási munkaterület elhatárolásával és az ideiglenes forgalomkorlátozás kiépítésével.

  Laskossági egyeztetés, véleményezés

  2021-06-18

  Településfejlesztési koncepció lakossági egyeztetése

  Vidáman indult a szünidő 130 halmozottan hátrányos helyzetű gyermeknek Szolnokon

  2021-06-16

  Nyárindító, könnyed bábelőadásra invitálta a Verseghy Ferenc Könyvtár a településen élő hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű családok gyermekeit. Az előadás csaknem minden évben megrendezésre kerül, azonban a jelenlegi járványhelyzetre való tekintettel a rendezvény a könyvtár előtt, a Kossuth téren volt.