Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Szolnok Megyei Jogú Város Intézményszolgálata: Tájékoztató iskolai gyermekétkeztetés 2020.06.02-től

 

Szolnok Megyei Jogú Város Intézményszolgálata: Tájékoztató iskolai gyermekétkeztetés 2020.06.02-től

 

Tisztelt Szülők!

 

Az iskolák 2020. júniusi működéséről szóló 220/2020. (V. 22.) Korm.rendelet alapján az iskolai gyermekétkeztetésben 2020. június 2-től bevezetett rendről az alábbi tájékoztatást adom:

  • azoknak, akik igénybe veszik az iskolai ügyeletet, felügyeletet, azaz az intézményekben bent tartózkodnak, biztosítjuk a napi háromszori étkezést a szülő igényei szerint. Kérjük, hogy azon tanulók esetében, akik a veszélyhelyzet alatt korábban még nem vették igénybe az iskolai ügyeletet (azaz nem étkeztek, vagy az ebédet elhordták), szíveskedjenek két példányban kitölteni a „Szülői nyilatkozat étkezésről új oktatási rend ideje alatt – iskola 2020.04.01” megnevezésű nyomtatványt, és juttassák el számunkra:

–        szkennelve vagy fényképként az Intézményszolgálat e-mailcímére (titkarsag.isz@externet.hu)küldjék meg, vagy 

–        postai úton az Intézményszolgálat székhelyére juttassák el, vagy

–        az Intézményszolgálat székhelyén (5000 Szolnok, Kossuth tér 1.), a portán kihelyezett dobozba adják le.

Ha a kitöltéshez segítségre van szükségük, keressék az Intézményszolgálat központját az 56/510-280 telefonszámon, ahol személyes egyeztetést is tudnak kezdeményezni.

Amennyiben az iskolában jelezték, hogy igénybe kívánják venni az ügyeletet, de a fenti, gyermekétkeztetésre vonatkozó nyilatkozatot még nem töltötték ki, akkor mindaddig, amíg a nyilatkozat kitöltve nem jut el az Intézményszolgálathoz, a veszélyhelyzet előtt, a tanév során utoljára leadott étkezést igénylő nyilatkozatnak megfelelően biztosítjuk az étkezéstípust (tízórai, ebéd, uzsonna).

  • Az általános iskolások és középfokú oktatásban résztvevők esetében 2020. június 15-ig továbbra is biztosítjuk a korábbi gyakorlatnak megfelelően a napi egyszeri meleg étkezést (ebéd) azon tanuló számára, aki nem tartózkodik bent az intézményben. A napi egyszeri étkezés igénylése szintén a „Szülői nyilatkozat étkezésről új oktatási rend ideje alatt – iskola 2020.04.01” megnevezésű nyomtatványon történik. Kérjük, hogy új igény, vagy változás esetén két példányban, a fenti módok valamelyikén juttassák el az Intézményszolgálat részére.
  • Amennyiben a nyilatkozat munkanapon 12:00-ig beérkezik az Intézményszolgálathoz, már a következő munkanapon a nyilatkozatban megadottak szerint biztosítjuk az étkezést. Amennyiben a nyilatkozat nem érkezik meg 12:00-ig, akkor a beérkezés napját követő 2. munkanaptól tudjuk biztosítani a nyilatkozatban foglaltak szerint az étkezést.
  • A napi egyszeri meleg étkezés elhordási lehetősége 2020. június 16-tól megszűnik.
  • 2020. június 2-től az Intézményszolgálat székhelyén található pénztárban is van lehetőség a térítési díjak fizetésérekészpénzzel és bankkártyával egyaránt.

 

Megértésüket köszönjük!      

Bencsik Zsolt                 

igazgató                     

VISSZA

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

További hírek

Alkotói pályázat indul a klímavédelem jegyében

2021-12-07

Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata a Széchenyi 2020 Környezet és Energiahatékonyság Operatív Programban (KEHOP) sikeresen pályázott, ennek  keretében – több környezeti szemléletformálási tevékenység/program mellett – Szolnok város általános és középiskolásai részére rajz- fotó és videópályázatot hirdet

Átadták az újjászületett tiszaligeti játszóteret

2021-12-04

A Mikulás is ellátogatott szombaton az újjászületett tiszaligeti játszótérre, ahol zene, napsütés, meleg tea és rengeteg új játék várta a gyerekeket.

AZ ÉLTETŐ VÍZ! - alkotói pályázat

2021-12-02

Alkoss és nyerj a karácsonyfa alá meglepetést! Várjuk 12-18 éves diákok alkotásait ( rajz, festmény, montázs, fotó, videó) vízvédelem témakörben.

Zsidó hittankönyv bemutatóját tartották Szolnokon

2021-12-01

Több mint hét és fél millió forinttal támogatta a kormány a zsidó hittankönyvsorozat újabb, az ötödik osztályosoknak szóló kötetét - közölte a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára szerdán, a Szolnoki Galériában tartott sajtótájékoztatón.

Ismét Szolnokon a Coop Mikulás Kisvonat

2021-11-29

A hagyományokat folytatva immáron tizennegyedik alkalommal indul útjára a Coop Mikulás kisvonat december 5-6-án 15-19 óra között.